Με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου η Μαρκό θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΠΑΕ Χανιά για τον προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος, προχώρησε σε δηλώσεις.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Ξέρουμε ότι καμία ομάδα της Super League 2 δεν μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Ωστόσο, πρόκειται για έναν επίσημο θεσμό και εμείς στη Μαρκό σεβόμαστε κάθε επίσημο παιχνίδι, διεκδικώντας πάντα το καλύτερο δυνατό.
Όσον αφορά την κλήρωση, θα διεξαχθεί ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες της Super League 2, με τον αντίπαλο να έχει το προβάδισμα καθώς αγωνίζεται στην έδρα του και τα τελευταία χρόνια διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο. Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε και ως ένα τεστ προετοιμασίας, μέσα από το οποίο θα μπορέσουμε να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Το μόνο αρνητικό για εμάς είναι το μακρινό ταξίδι μέσα στον Αύγουστο.
Σε κάθε περίπτωση, όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος, τον ίδιο σεβασμό θα δείχναμε. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να έχουμε πάντα ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Γνωρίζω, επίσης, ότι θα βρισκόμαστε στο ίδιο αθλητικό κέντρο προετοιμασίας με τα Χανιά για το βασικό στάδιο. Πρόκειται για μια ομάδα στην οποία έχω εργαστεί δύο φορές, έχω φίλους εκεί και ξέρω ότι βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο λόγω των αλλαγών στα διοικητικά. Αυτό πιθανόν να τους δώσει έναν αέρα ενθουσιασμού».