Η Αναγέννηση Καρδίτσας δίνει σήμερα (Τετάρτη, 18:30) φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Βέροια, στο πλαίσιο της τελικής ευθείας της καλοκαιρινής της προετοιμασίας. Αμέσως μετά το ματς, η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της, συνεχίζοντας τις προπονήσεις.
Ο Τίμος Καβακάς και οι συνεργάτες του βλέπουν με ικανοποίηση τους παίκτες να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και να δίνουν το 100% στις προπονήσεις. Στόχος είναι η δημιουργία ενός δεμένου συνόλου που θα παρουσιαστεί έτοιμο στις επίσημες υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Κηφισιά στις 19 Αυγούστου.
Η φιλοσοφία του τεχνικού τιμ είναι ξεκάθαρη: η Αναγέννηση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις διοργανώσεις.
Όσον αφορά τις μεταγραφές, η ενίσχυση του ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Αναμένονται τουλάχιστον τρεις ακόμη προσθήκες πριν από την έναρξη των επίσημων αγώνων, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρως έτοιμη και με βάθος επιλογών.