Mikriliga.com
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Mikriliga.com
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
Mikriliga.com
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result

Κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και στα πρωταθλήματα των Super League 2 & Γ’ Εθνική
21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: EEEΠ

Τσιώλης: «Στόχος του Ηρακλή η κορυφή – Πολύ περίεργη η απόφαση Αυγενάκη!»

Τρίτη 14.02.2023, 09:00
• Κατηγορία: SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ, Ηρακλής
• Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
A A
Ηρακλής: Μπήκε στις προπονήσεις ο Μυστκόφσκι – Η αποστολή με Διαγόρα
Share on FacebookShare on Twitter

Στην εκπομπή “Primo Secondo” του “City of Primo 106.1” μίλησε ο τεχνικός του Ηρακλή, Σάκης Τσιώλης, με τον έμπειρο Καρδιτσιώτη προπονητή (που άρχισε τη σεζόν στην Καλαμάτα) να αναφέρεται στη διακοπή των επίσημων ματς, στα προβλήματα της κατηγορίας, τις εντυπώσεις του από το πρώτο δίμηνο στον Ημίθεο, αλλά και τη στήριξη του κόσμου.

Ο Σάκης Τσιώλης ακόμα αναφέρθηκε στο νικηφόρο φιλικό με τον Μακεδονικό, τις αλλαγές του ρόστερ το χειμώνα, την ως τώρα συγκομιδή των “κυανόλευκων” επί των ημερών του, αλλά και το ρεαλιστικό στόχο στην επανεκκίνηση, όπως και το πού “πατά” για αντεπίθεση και μεγαλύτερη προσέγγιση της κορυφής. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ηρακλή στη διακοπή των επίσημων αγώνων και αν τον προβληματίζει προπονητικά, βάσει “φόρμας”:

“Αυτός ο καιρός και αυτές τις αγωνιστικές θέλαμε πολύ να ήμασταν μέσα στο πρωτάθλημα, να συνεχίζαμε. Τα παιχνίδια με Απόλλωνα Λάρισας και Θεσπρωτό στη σειρά μας θέλαμε να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα μας, ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Το θέμα είναι οτι η ομάδα καλά είναι. Το απέδειξε και στο φιλικό με τον Μακεδονικό, την αγωνιστική της ταυτότητα. Την αγωνιστική της άνοδο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Κάναμε σε τρεις μεγάλες διάρκειες το παιχνίδι, για να πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής τα παιδιά από τις δυο ομάδες. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι προπόνησης, σε αρκετά καλό γήπεδο. Το θέμα είναι οτι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, το αθλητικό μας κέντρο στη Μίκρα, μπορούμε να κρατήσουμε σε ετοιμότητα την ομάδα”.

Για τα προβλήματα της διακοπής στην κατηγορία:

“Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τόσο η αποχή, που διακόπηκε το πρωτάθλημα. Είναι οτι έγινε αυτό που έγινε και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πρόβλημα όλη η κατηγορία, με τα οικονομικά δεδομένα. Οι ποδοσφαιριστές, οι οικογένειές τους, γιατροί, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές. Όλοι είναι στον αέρα, με αυτή την πραγματικά πολύ περίεργη απόφαση που πήρε ο κ. Αυγενάκης. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες, έχουν οικογένειες και αντιμετωπίζουν προβλήματα. Παρότι ο κ. Ευγενίου έκανε τεράστια προσπάθεια, για να πάρουν τα παιδιά το μισθό τους και να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που έχουν. Αυτό βοηθά κατά κάποιο τρόπο και στο κλίμα, για να μπορεί να γίνεται η προπόνηση με ένταση και ευχάριστη νοοτροπία”.

Για τη δική του γνώμη στο γενικό τέλμα και αδιέξοδο στη Σούπερ Λιγκ 2:

“Eίναι το μεγαλύτερο θέμα μας αυτή τη στιγμή αυτά τα προβλήματα. Είναι αδιανόητο αυτό, γιατί λεφτά που δικαιούταν οι ομάδες πραγματικά από το ποσοστό που συμμετείχαν και πήρε το κράτος ένα σωρό λεφτά, θα έπρεπε να δώσει το ποσοστό στις ομάδες, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή σε αυτή την κατηγορία. Αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να μπορέσει να επιστρέψει ο Ηρακλής. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε. Φιλικό ενδεχομένως να μη γίνει αυτή τη βδομάδα πια. Έχοντας 22 παίκτες, βάζοντας δυο ενδεκάδες με τον Μακεδονικό, έμεινα ικανοποιημένος και από τις δυο. Άρα λοιπόν να ένα εσωτερικό φιλικό που μπορεί να γίνει το ερχόμενο Σάββατο, για να πάρουν τα παιδιά και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, από το να παίζουν μόνο ένα 45λεπτο”.

Για τα νέα αποκτήματα του Ηρακλή το χειμώνα και την ενσωμάτωσή τους στο σύνολο, την προσαρμογή και γενικά τις αλλαγές του Γενάρη, με τους Κούστα, Κόκκορη, Άλβαρες και Μιστκόφσκι να έρχονται και τους Μελούνοβιτς, Μανουσάκη και Κραγιόπουλο να αποχωρούν:

“Το σημαντικό είναι οτι αυτά τα παιδιά μπαίνουν στο στυλ που προσπαθούμε να καθιερώσουμε στον Ηρακλή. Αυτό που ταιριάζει, δηλαδή να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα στυλ παιχνιδιού, ώστε και στην προπόνηση και στα φιλικά να βελτιωνόμαστε και βεβαίως και στα επίσημα παιχνίδια. Ένα τέτοιο στυλ που να εκφράζει την ιστορία, το όνομα και όλη αυτή την κατάσταση που έχει ο Ηρακλής. Νομίζω οτι σιγά σιγά μπαίνουν τα παιδιά σε αυτό, το συνδυαστικό, το γρήγορο, το επιθετικό ποδόσφαιρο. Μπαίνουν σε αυτή τη νοοτροπία. Και προσαρμόζονται και στα 2-3 συστήματα που χρησιμοποιούμε. Νομίζω οτι αποχώρησαν κάποια παιδιά που μέσα στο σύστημα και μέσα στο στυλ αυτό της ομάδας δε μπορούσαν να λειτουργήσουν αυτή τη στιγμή. Παρότι είναι πολύ καλοί παίκτες και ταλαντούχοι, όπως ο Κραγιόπουλος. Και για αυτές τις περιπτώσεις, όπως έλεγα και στον γιο μου, όταν έπαιζε μπάλα, όταν σε μια ομάδα δε σου βγαίνει το στυλ, η ομάδα, η νοοτροπία, ο τρόπος που παίζει ο κόουτς, είναι καλύτερα να πας να βρεις την τύχη σου κάπου αλλού, για να μπορείς να παίξεις.

Δε μπορεί να είσαι 22-23 χρονών και να μη παίζεις, περιμένοντας απλά την 1η του μηνός για να πληρωθείς. Προς αυτή την κατεύθυνση κινηθήκαμε. Έφυγαν παιδιά, όπως ο Μελούνοβιτς, που δεν ήταν μέσα στο πλάνο. Κινηθήκαμε και πήραμε κάποια παιδιά, που σίγουρα θα μας βοηθήσουν στο να δυναμώσει το ρόστερ. Δύσκολα να αλλάξει η ενδεκάδα του Ηρακλή αυτή τη στιγμή. Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά. Μόνο κατ’ ανάγκη να περάσουν αυτά τα παιδιά και να αντικαταστήσουν κάποιον από τη βασική ενδεκάδα της ομάδας. Είμαστε καλά προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη και ο Άλβαρες που ήρθε, ήρθε με την προοπτική για μέλλον. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο και ο Κούστα να βγάλει τον Άλεξιτς και τον Πανάγου παράδειγμα ή τον Χειρίτραντα να τον βγάλει ο Άλβαρες ή τον Βιτλή ο Κόκκορης. Απλώς είναι για να έχουμε εναλλακτικές όταν έρθει η ώρα, καλές, δυνατές λύσεις και παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον. Μπορεί ο Ηρακλής να μη χρειάζεται το καλοκαίρι ντε και καλά να αρχίσει να χτίζει από την αρχή μια ομάδα. Αλλά με πολύ μικρές προσθήκες να προχωρήσει για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα με το ποια κατηγορία θα είναι”.

Για τις εντυπώσεις του από τον Ηρακλή αυτό το πρώτο δίμηνο συνεργασίας:

“Πρώτα από όλα νιώθω ευγνωμοσύνη στον Γρηγόρη Φανάρα και τη διοίκηση, που με έφεραν σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή. Μέσα σε 45 χρόνια περίπου, σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής, βίωσα τι εστί Ηρακλής και κυρίως Καυτανζόγλειο. Με τη μεγάλη ομάδα, με τον κόσμο, με 30.000 κόσμο στο γήπεδο και όλα αυτά. Όπως είπα, έχει ένα αθλητικό κέντρο που μπορεί να βοηθήσει έναν επαγγελματία προπονητή, που μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Το γυμναστήριό του, έχει μεγάλη ησυχία και αρμοδιότητες στο τεχνικό κομμάτι για τον προπονητή. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας επαγγελματίας, από το να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει;”.

Για τη βαθμολογική συγκομιδή στους “κυανόλευκους” επί των ημερών του, με 5 νίκες σε 7 ματς και αν είναι ευχαριστημένος:

“Σίγουρα με τη συγκομιδή, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε και τα άλλα δυο παιχνίδια, γιατί ήμασταν πραγματικά πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο ένα έτσι όπως έγινε, με αυτό τον τρόπο στο 96΄ στην Καρδίτσα, στο άλλο στη Νίκη Βόλου, με πολλές ευκαιρίες, καλή απόδοση, δοκάρια, με αφήνει ικανοποιημένο για την απόδοση και το στυλ που ακολούθησε η ομάδα ακόμα και σε αυτές τις δυο άτυχες στιγμές. Θα μπορούσε δηλαδή άνετα η ομάδα, και το δικαιούταν αυτό μέσα από τα παιχνίδια, να έχει πάρει και αυτά τα δυο ματς και να είναι πιο κοντά στο στόχο. Ο οποίος δεν είναι άλλος από το να μπορέσει ο Ηρακλής να πάει μέχρι το τέλος και να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 1, όπου ανήκει ο Ηρακλής εξάλλου. Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό. Ο δικός μου στόχος και η ευχαρίστησή μου είναι οτι επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο. Μακάρι με αυτή τη δύναμη, που αντλεί ο Ηρακλής μέσα από τον κόσμο, να γίνουμε όλοι ένα, να προχωρήσουμε, για την άνοδο της ομάδας μας”.

Για το ατού στην ανάκαμψη και το βασικό “κλειδί” στην πορεία αντεπίθεσης:

“Σίγουρα η ομαδικότητα. Ο τρόπος που παίζουμε. Πλέον αποκτήσαμε το ύφος που πρέπει να έχει ο Ηρακλής και προχωράμε. Νομίζω προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε και στη συνέχεια”.

Για το στόχο του Ηρακλή στην επανεκκίνηση, αν είναι να πλησιάσει και άλλο προς την κορυφή:

“Βεβαίως. Ο στόχος μας είναι η κορυφή. Στα μέσα του δεύτερου γύρου θα ξέρουμε ακριβώς που βρισκόμαστε. Γιατί όλοι οι αντίπαλοι αυτοί, η Λάρισα, ο Πανσερραϊκός, η Νίκη Βόλου και η Καρδίτσα, και οι τέσσερις θα επισκεφτούν το Καυτανζόγλειο. Άρα λοιπόν τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς, για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε την κορυφή. Έχουμε το πλεονέκτημα σε αυτά τα τέσσερα να τα έχουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στο κόσμο μας. Επί παραδείγματι, ο Πανσερραϊκός που περνά με αυτούς τους βαθμούς τα έχει και τα τέσσερα εκτός. Άρα λοιπόν τώρα αρχίζει να δοκιμάζεται και αυτός στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα δοκιμαστεί στα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους. Εκεί είναι η μεγάλη ιστορία του τι θα γίνει ουσιαστικά. Όπως είδαμε και με τον ΠΑΟΚ Β χρειάστηκε στο 96΄ να… κολλήσει η μπάλα στην περιοχή μέσα από μια στημένη φάση για να κάνει αυτή τη νίκη ο Πανσερραϊκός. Εμείς ευτυχήσαμε να κερδίσουμε και μέσα στον Πανσερραϊκό και μέσα στη Λάρισα. Άρα λοιπόν έχουμε την αυτοπεποίθηση αν μη τι άλλο οτι μπορούμε να τα πάρουμε τα παιχνίδια αυτά. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, με την απόδοση που έχει η ομάδα και με τη διάθεση των ποδοσφαιριστών, νομίζω οτι είμαστε κοντά στο να τα πάρουμε τα παιχνίδια αυτά. Μπορούμε, έχουμε τη δυνατότητα. Έχει ένα γύρο μπροστά, ακόμα τίποτα, έχει δύσκολα παιχνίδια εκτός, εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας παιχνίδια. Να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έχουμε στο γήπεδό μας για να προχωρήσουμε. Στα μέσα του δεύτερου γύρου θα δούμε πού βρισκόμαστε και τι θα κάνουμε για το τελικό φίνις”.

Για το μήνυμα στον κόσμο:

“Όπως είπα και σε εκδηλώσεις των φιλάθλων, που με κάλεσαν και τους ευχαριστώ πολύ, που με τιμούν και δείχνουν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια πραγματικά να τους κάνω χαρούμενους. Να τους κάνω να θέλουν να επιστρέψουν πάλι στην αγαπημένη τους ομάδα, τον Ηρακλή. Εγώ και οι ποδοσφαιριστές κυρίως, που είναι οι πρωταγωνιστές. Εμείς με την καθοδήγησή μας και οι παίκτες με τον τρόπο που θα παίζουν, να τους κάνουμε χαρούμενους, υπερήφανους και μακάρι στο τέλος να κατορθώσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε”.

Πηγή: soccerpractor

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

«Κράτησε» Κεσίδη η ΑΕΡ Αφάντου

Πίστη και παραμονή για Μίχο στην Κοζάνη

Το κρίσιμο δεκαήμερο του ΠΑΣ Γιάννινα…

«Σειρήνες» από Ουγγαρία για παίκτη της Λαμίας!

Δίνει μάχη ομάδα της Γ’ Εθνικής για να δηλώσει συμμετοχή!

Σενάρια, φήμες και αναμονή για τις εξελίξεις στα Χανιά

Tags: FeaturedSuper League 2ΗρακλήςΣάκης Τσιώλης


Ακολούθησε την Mikriliga στο Google News!
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική, με την υπογραφή της www.mikriliga.com

GT Control Security GT Control Security GT Control Security
Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαμένοι στη μετάφραση στον ΠΑΣ Γιάννινα…
SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ

Το κρίσιμο δεκαήμερο του ΠΑΣ Γιάννινα…

Σάββατο 28.06.2025, 23:30
Όλα μηδέν για Λαμία και Αστέρα Τρίπολης – Βίντεο
SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ

«Σειρήνες» από Ουγγαρία για παίκτη της Λαμίας!

Σάββατο 28.06.2025, 23:00
Έρχεται ενίσχυση από Κύπρο για Καβάλα!
SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ

Έρχεται ενίσχυση από Κύπρο για Καβάλα!

Σάββατο 28.06.2025, 18:37
Σιγά-σιγά γίνεται στολίδι η Μίκρα για τον Ηρακλή – Φωτογραφίες
SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ

«Γεμίζει» η μεταγραφική λίστα του Ηρακλή – Νέος στόχος στο προσκήνιο

Σάββατο 28.06.2025, 18:24
«Κάποιοι απείλησαν τον Τσέτσιλα να γυρίσει το ματς υπέρ της ΑΕΛ» καταγγέλλει ο Μονεμβασιώτης
SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ

Έδωσε το «ΟΚ» για μεταγραφή βόμβα στον Ηρακλή ο Μονεμβασιώτης!

Σάββατο 28.06.2025, 18:00
Αυτοψία Γεωργιάδη στο «Π. Μαγουλάς» – Τα τυπικά για τη συμφωνία με Νίκη Βόλου
SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ

Αυτοψία Γεωργιάδη στο «Π. Μαγουλάς» – Τα τυπικά για τη συμφωνία με Νίκη Βόλου

Σάββατο 28.06.2025, 14:30
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ       ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ     ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES    ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Web Design and Developed by

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
  • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
  • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
  • ΑΡΘΡΑ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by