Σημαντικές προσθήκες για την ομάδα του Διαγόρα, σε συνέχεια της ενίσχυσης του ρόστερ για τη ροδίτικη ομάδα.
Οι σχετικές ανακοινώσεις:
Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 ανακοινώνει την απόκτηση του Περουβιανού κεντρικού επιθετικού Σεμπάστιαν ΛαΤόρε. Ο ποδοσφαιριστής είναι 26 ετών και έχει συμμετάσχει στην U23 της χώρας του. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Ζούμπη. Ο γεννημένος στην Ρόδο μεσοεπιθετικός έχει περάσει από την Κ17 του ΠΑΟΚ και την Κ19 της Καλλιθέας. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 ανακοινώνει την απόκτηση του Πήτερ Οικονομίδη με μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο αμυντικό που κατάγεται από το Ασκληπιείο της Ρόδου. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.