Ο Καραβάς με ανάρτηση του έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ήττα από το Χαϊδάρι.
Αναλυτικά:
Άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας μάτς έδωσε η ομάδα μας σήμερα,απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο τον ΑΟ Χαϊδαρίου.
Προσπαθήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα,να προβληματίσουμε τον αντίπαλο και να τον βάλουμε σε μια κατάσταση.Το γρήγορο γκόλ που δεχθήκαμε στις αρχές του α’ημιχρόνου φάνηκε να μας επηρεάζει,με αποτέλεσμα να μας αποσυντονίσει και να δυσκολέψει το έργο μας ακόμα πιο πολύ.
Ο αντίπαλος προσπαθούσε συνέχεια να βρεί κενούς χώρους να μας απειλήσει κάτι όμως που συνέβαινε, μόνο όταν εμείς κάναμε αμυντικά λάθη στην λειτουργία μας.
Σε κάθε λάθος όμως δικό μας οι επιθετικοί του ΑΟ Χαϊδαρίου βρήκαν απέναντι τους,τον κέρβερο της ομάδας μας Καραγκιολίδη που σήμερα,ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετικός.
Με την έναρξη του β’ημιχρόνου και με κάποιες αλλαγές του προπονητή μας Λευτέρη Βασιλειάδη, η ομάδα μας άρχισε να δείχνει κάποιες επιθετικές αρετές,προσπαθώντας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από αυτό το μάτς.
Είχαμε τις φάσεις που θα μπορούσαμε να εκμεταλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας όμως η λήξη του αγώνα μας βρήκε ηττημένους αλλά όχι απογοητευμένους μιας και ξέραμε από την αρχή τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε.
Συνεχίζουμε δυνατά ώστε να προετοιμαστούμε για τον επόμενο δύσκολο αγώνα που θα δώσουμε εντός έδρας με τον ΑΟ ΘΗΒΑ.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους και μήν σταματάτε,να πιστεύετε στους εαυτούς σας γιατί σας αξίζουν τα καλύτερα!