«Καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από αρκετά χρόνα κι άλλο στέλεχος, που εργαζόταν κυρίως στο κομμάτι της επικοινωνίας, στην ιστορική επαρχιακή ομάδα, η οποία ψάχνει μια καλή επανεκκίνηση με πολλές «εκκαθαρίσεις» για να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα την επόμενη σεζόν και να πετύχει τον πολυπόθητο προβιβασμό.
Μετά το μπαράζ απομακρύνσεων που ανακοινώθηκε προ καιρού, το στέλεχος της ιστορίας μας έφυγε «αθόρυβα» και το θέμα είναι πως «του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι» όταν το έμαθε, καθώς δεν το περίμενε, ούτε τον είχε προετοιμάσει κάποιος.
Έτσι, επιχείρησε να μάθει το γιατί, όμως τόσο ο «μεγάλος», στον οποίο απευθύνθηκε όσο και ο νέος αγωνιστικός διαχειριστής με τον οποίο επικοινώνησε, δήλωσαν πλήρη άγνοια.
Ποιος ξέρει… μάλλον κάποιος εξωγήινος έβαλε το χεράκι του!
Photo Credits: Deposit Photos