Φτωχότερη είναι από χθες η οικογένεια της Νίκης, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Νίκος Τσατάλας, που για πολλά χρόνια ήταν ο φροντιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο σε αθλητές, παράγοντες και φιλάθλους, ενώ ο ίδιος υπεραγαπούσε τον ιστορικό σύλλογο.
Πίσω από τα φώτα της κάθε ομάδας βρίσκονται πολλά άτομα, που καθημερινά φροντίζουν για την εικόνα των ποδοσφαιριστών πριν αυτοί βγουν στο γήπεδο. Σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα της ομάδας έχουν και οι φροντιστές.
Ζουν την κάθε στιγμή ενός ποδοσφαιριστή από την πρώτη ημέρα που θα περάσει την πόρτα των αποδυτηρίων και σκοπός τους είναι να συμβάλλουν στην διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών πριν από τους αγώνες και τις προπονήσεις. Άλλωστε ο κάθε αγώνας και η κάθε προπόνηση για τους φροντιστές μιας ομάδας ξεκινάει πολύ πριν από την σέντρα ή το πρώτο σφύριγμα του προπονητή.
Επί σειρά ετών ο Νίκος Τσατάλας υπηρέτησε τη Νίκη από το πόστο του φροντιστή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όλα περνούσαν από τα δικά του χέρια και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες και φυσικά στους φιλάθλους της Νίκης. Ο ίδιος υπεραγαπούσε τη Νίκη και το έδειχνε με κάθε τρόπο, ενώ μετά τη συνταξιοδότησή του, την παρακολουθούσε ως απλός φίλαθλος και αγωνιούσε για την πορεία της.
Απεβίωσε χθες σε ηλικία 76 ετών, αφήνοντας πίσω τα παιδιά του Αφροδίτη και Τζένη, αδέλφια, εγγόνια, ενώ πρόλαβε να δει και δισέγγονα.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα.
Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Νίκη
Η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Νίκου Τσατάλα, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρέτησε την ομάδα, ως φροντιστής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Τσατάλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών. Ο Νίκος Τσατάλας διετέλεσε, για πάνω από μία δεκαετία, φροντιστής της ποδοσφαιρικής Νίκης, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως ήταν κι ένα εκ των ιδρυτικών μελών του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, δείγμα της απεριόριστης αγάπης του για την ομάδα μας. Νίκο, καλό ταξίδι, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου!”.
Πηγή: Εφημερίδα “ΘΕΣΣΑΛΙΑ”
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Γ’ Εθνική: Όλα στον «αέρα» – Προς αναβολή κλήρωση και σέντρα
Λεουτσάκος: «Άδικο το 1+1» – Όλα όσα είπε για την Super League 2
Αιγάλεω: Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ ΕΠΟ και κατά Κούγια στο Διαιτητικό!