Η Θύελλα Πατρών θα δώσει σήμερα Τρίτη 19 του μήνα ένα πολύ γερό φιλικό με τον ΠΑΣ Πύργου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Φώτης Αραβαντινός” με ώρα έναρξης 18:15.
Η αναμέτρηση αναμένεται να προσφέρει χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα στους προπονητές των δύο ομάδων, καθώς και οι δύο σύλλογοι έχουν υψηλές προσδοκίες για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και επιδιώκουν να διαπιστώσουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.
Το φιλικό χαρακτηρίζεται πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες, καθώς αναμένεται να έχει ένταση, ρυθμό και ευκαιρίες για πειραματισμούς. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει θετικά στοιχεία στο στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ το επίπεδο ανταγωνιστικότητας ανεβαίνει όσο πλησιάζει η έναρξη της σεζόν. Η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.
Πηγή: matchnews