Ο Πρόοδος Ρωγών ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές και έφτασε τις επτά μέχρι τώρα, στην προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί ενόψει Γ’ Εθνικής.
Οι σχετικές ανακοινώσεις:
«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον εξτρέμ Δημήτρης Παπακίτσο! Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Πάργας,ΑΕΜ Μέλισσα, Εθνικό Φιλιππιάδας, ΑΕ Ξηροβουνίου, Αμβρακικό Λουτρου,Αναγέννηση Άρτας και Πας Ανεζα! Το ΔΣ εύχεται στο Δημητρη υγεία μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»
«Νέα μεταγραφή κίνηση ανακοινώνει η ομάδα μας για την περίοδο 2025/2026 τον τερματοφύλακα Γιώργο Νικολαίδη! Ο Γιώργος έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια και έχει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτές με τον ΑΟ Τρίκαλα, την Καλλιθέα, τον Παναργειακό και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας όπως και σε Αναγέννηση Άρτας, ΑΟ Σκιάθου, Κεραυνό Θεσπρωτικού και Δόξα Άρτας! Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχεις τους στόχους με την ομάδα μας!»
«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την 7η μεταγραφή της ομάδας μας για την περίοδο 2025/2026, τον αριστεροπόδαρο μπακ-χαφ Χρήστο Παππά! Ο Χρήστος, γεννημένος το 2004 είναι νεαρός ταλαντούχος και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Θύελλα Κατσικάς ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό Φιλιππιάδας! Χρήστο καλωσόρισες, σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».