Ο Μακεδονικός συνεχίζει με τον Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου στο πλευρό του θα συνεχίσουν οι Θάνος Κούρτογλου (βοηθός προπονητή και αναλυτής), Νούλης Σιαμίδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Δημήτρης Λέββας (γυμναστής αποκατάστασης) και Χρήστος Πατσόγλου (φυσικοθεραπευτής).
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, Σάκη Παπαβασιλείου.
Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε τους «πράσινους» στις 31 Οκτωβρίου 2024, με στόχο να μας οδηγήσει στα play-off ανόδου προς Super League 2, κάτι το οποίο κατάφερε με επιτυχία.
Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα, ο Κατερινιώτης προπονητής συνέβαλε στην προώθηση και υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου για δύο ποδοσφαιριστές της Κ19 (Αντώνης Πόντης και Νίκος Κώτελης), χαρίζοντας όχι μόνο ντεμπούτο αλλά και συμμετοχές στους δύο προαναφερθέντες, καθώς και στους επίσης νεαρούς Στέλιο Καζέλη, Χρήστο Αλμύρα, Τάσο Παντζαρτζίδη, Χασάν Ντούμπια και Μάρκο Σπαθάρη.
Σε σύνολο 20 αγώνων με τον Μακεδονικό, ο coach Παπαβασιλείου κατέγραψε 6 νίκες, 3 ισοπαλίες κα 11 ήττες.
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Σάκη Παπαβασιλείου υγεία και νέες επιτυχίες στον «πράσινο» πάγκο!