Παρά τις αποχωρήσεις και τις προσφυγές, αρκετοί ποδοσφαιριστές παραμένουν πιστοί στον ΠΑΣ, περιμένοντας το restart.
Παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα, με αρκετούς παίκτες να έχουν ήδη αποχωρήσει ή να έχουν καταθέσει προσφυγές για τα δεδουλευμένα τους, δεν λείπουν εκείνοι που επιλέγουν να παραμείνουν στο πλευρό της ομάδας.
Πρωτοστάτης αυτής της… σιωπηλής στήριξης είναι ο Μόριτζ Χάινριχ. Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ, παρά το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει ο Ηρακλής, φαίνεται πως βάζει σε προτεραιότητα την παραμονή του στην ομάδα των Ιωαννίνων. Παρότι δεν είναι ικανοποιημένος από τις πληρωμές, τον κερδίζουν το κλίμα στην ομάδα και η πόλη.
Στην ίδια λογική κινείται και ο Τιμ Ρίντερ, με τους δύο Γερμανούς να παραμένουν σε στάση αναμονής, ελπίζοντας πως σύντομα θα προκύψει θετική εξέλιξη για την ΠΑΕ.
Το ίδιο συμβαίνει και με μια σειρά Ελλήνων παικτών, κυρίως νεαρών Γιαννιωτών που έχουν αναδειχθεί μέσα από τον σύλλογο και δεν δείχνουν διάθεση να αποχωρήσουν. Ο Ιάσων Κύρκος, ο Ορέστης Καλέμι, ο Βασίλης Αθανασίου, ο Τάσος Λούπας, ο Παναγιώτης Καφενζής, ο Δημήτρης Ναούμης, ο Νίκος Τζοβάρας, ο Φώτης Γκόγκας, ο Θωμάς Βρακάς και ο Βασίλης Καπέρδας, παραμένουν πιστοί στον ΠΑΣ.
Στην αναμονή βρίσκονται επίσης πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές όπως ο Μάκης Μπακαδήμας, ο Αλέξανδρος Νικολιάς και ο Φώντας Πάνος, δείχνοντας ότι ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, η φανέλα και το όραμα κρατούν κάποιους κοντά στην ομάδα.
Με πληροφορίες από passports