Για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η Νέα Αρτάκη πήρε σπουδαία πρόκριση επικρατώντας με 2-0 του Άρη Πετρούπολης, χάρη σε δύο γκολ του Αλεξίου από στημένες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.
Μόλις στο 3’ ο Πολίτης απείλησε με εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Κίναλης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο «παραθυράκι». Στο 31’ ο Αλεξίου με ψηλοκρεμαστή εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ (1-0). Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος με νέο φάουλ ανάγκασε τον Παχατουρά σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ.
Στο 36’ ο Τσιώλης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Τσούπρο που από κοντά έστειλε άουτ. Στο 40’ ο Γκιόσι ανατράπηκε από τον Γιωτόπουλο και ο Αλεξίου από τα έντεκα βήματα στο 41’ διαμόρφωσε το 2-0.
Στην επανάληψη, η Αρτάκη διαχειρίστηκε άνετα το προβάδισμά της. Στο 60’ ο Ρουμπιές έδωσε στον Γκιόσι, όμως πρόλαβε σωτήρια ο Κατσογιάννης. Δύο λεπτά αργότερα ο Στρέμπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιώλης δοκίμασε σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Παχατουρά να μπλοκάρει.
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ (Γιώργος Βαζάκας): Κίναλης, Αγγέλου, Γαλατάς, Τσούπρος, Καπετανάκης, Λάσκαρης, Αναστασόπουλος, Στρέμπας (64’ Μυτάκης, 71’ Πάνου), Αλεξίου (48’ Ρουμπιές), Τσιώλης, Γκιόσι.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Χαντές): Παχατουράς, Γιωτόπουλος, Κράλλης (58’ Ντάουντα), Ποτουρίδης, Κατσογιάννης, Γκοτσούλιας, Παλτόγλου (76’ Τσιλιγκίρης), Τσίτσαρης (58’ Μυρτάι), Κόλλας, Πολίτης, Βασιλείου (17’ Κορώνης).
Πηγή: Eviasports