Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ευριπίδη Γιάκου με τη Νέα Αρτάκη, έγινε γνωστή η παραμονή του έμπειρου φορ στην Ελλάς Σύρου.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του έμπειρου μεσοεπιθετικού Ευριπίδη Γιάκου, ο οποίος θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της νέας προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Super League 2 για τη σεζόν 2025-2026.
Παρότι η καθυστέρηση στις διοικητικές εξελίξεις είχε οδηγήσει τον ποδοσφαιριστή σε συμφωνία με άλλο σωματείο, οι τελευταίες θετικές εξελίξεις και η επικύρωση της συμμετοχής της Ελλάς Σύρου στην Super League 2, «έπεισαν» τον Ευριπίδη να επιστρέψει στη Σύρο. Με πρωτοβουλία των Παναγιώτη Χριστοφιλέα και Γιώργου Λεονταρίτη, ο Γιάκος συνεχίζει στην ομάδα μας, έτοιμος να ηγηθεί της ιστορικής μας παρθενικής παρουσίας στη Super League 2.
Ο Ευριπίδης Γιάκος, γεννημένος στα Ιωάννινα στις 9 Απριλίου 1991, ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League. Ακολούθησαν θητείες σε Δόξα Κρανούλας, ΑΕΛ, ΑΟ Χανίων, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχυρώνα Ονήσιλο (Κύπρος), ΠΑΕ Κοζάνη, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα μας την Ελλάς Σύρου.
Ευριπίδη, Σαν να μην έφυγε ποτέ, καλώς ήρθες και πάλι στη μεγάλη οικογένεια της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ!
Η επιστροφή σου σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!