Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-2 σημείωσε ο ΑΟ Λουτρακίου στο Γύθειο επί του Πανγυθεατικού.
Ο ΑΟΛ ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, φεύγοντας με τη νίκη από το Γύθειο με τελικό σκορ 2-0! Τα τέρματα της ομάδας του Λουτρακίου ήρθαν από τους Καμαρό και Τσέλιο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.
«Συνεχίζουμε ενωμένοι κάθε παιχνίδι είναι και μια νέα μάχη και η αρχή έγινε όπως πρέπει», αναφέρουν οι νικητές στα κοινωνικά δίκτυα.
Αντίθετα από πλευράς Πανγυθεατικού γίνεται λόγος για μία δίκαιη βάσει εικόνας ήττα -την ώρα που προαναγγέλλεται ενίσχυση- τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Ένας σαφώς ανέτοιμος Πανγυθειατικός, συντηρούσε ένα θετικό αποτέλεσμα για 75 λεπτά απέναντι στον ΑΟ Λουτρακίου, αλλά τελικώς ηττήθηκε δίκαια με 0-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Αναμένεται η ενσωμάτωση κι άλλων αθλητών στο ρόστερ με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της αγωνιστικής μας εικόνας στο εξής».