Θέματα με τα προσωπικά έγγραφα του Ιβοριανού καθυστερούν την παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας…
Ο Ζαν Μορέλ Πο δεν έχει κατορθώσει να βρεθεί ακόμη στη Θεσσαλονίκη και – συνεπώς – να ακολουθήσει την αποστολή του Ημίθεου στο αθλητικό κέντρο Χανίων Πηλίου, έχοντας χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στη Μίκρα και τις πρώτες ημέρες του δεύτερου, στο βουνό.

Ο Ιβοριανός εξτρέμ αντιμετωπίζει πρόβλημα γραφειοκρατικής υφής, όσον αφορά στα προσωπικά έγγραφά του και καταβάλλεται – εδώ και αρκετές ημέρες – προσπάθεια από τους επιτελείς της ΠΑΕ προκειμένου να ξεπεραστεί και να βρεθεί ο παίκτης, πρώτα επί εδάφους Θεσσαλονίκης και έπειτα να ενσωματωθεί με την ομάδα στο Πήλιο.
Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το ζήτημα θα ξεπεραστεί και ότι τις προσεχείς ημέρες ο Πο θα κατορθώσει να βρεθεί με τους συμπαίκτες του και να ακολουθήσει και εκείνος το πρόγραμμα προετοιμασίας.
Πηγή: bluearena