Στην εποχή Σιόντη μπαίνει κατά μία έννοια ο ΠΑΣ Γιάννινα από σήμερα Παρασκευή 25 Ιουλίου, αφού η πρώτη πληρωμή που γίνεται από τη δική του προσπάθεια και όλων των φιλάθλων και χορηγών είναι γεγονός και αφορά το παράβολο του κυπέλλου Ελλάδος!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλήρωσε το συγκεκριμένο παράβολο των 4.000 ευρώ για τη συμμετοχή στο κύπελλο, το οποίο όμως συνοδευόταν και από την οφειλή που είχε δημιουργηθεί στην ΕΠΟ από πρόστιμα, έκδοση δελτίων κτλ που ήταν ένα ποσό άνω των 30.000 ευρώ.
Μαζί με τη δήλωση συμμετοχής του κυπέλλου έπρεπε να κατατεθεί και η βεβαίωση μη οφειλής στην ΕΠΟ, οπότε ήταν υποχρεωτικό να πληρωθούν οι όποιες οφειλές υπήρχαν από την προηγούμενη σεζόν.
Επόμενος «σκόπελος» πλέον και πιο σημαντικός απ’ όλους είναι ο διακανονισμός με παλιούς παίκτες στους οποίους υπάρχουν οφειλές. Εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία με όλους για «κούρεμα» χρέους και δόσεις, τότε θα ολοκληρωθεί και ο φάκελος για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να ανάψει οριστικά το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος.
Να σημειωθεί ότι αν δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό της ΕΠΟ, η Α’ φάση του θεσμού του κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου.
Πηγή: super-fm