Mikriliga.com
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Mikriliga.com
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
Mikriliga.com
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result

Κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και στα πρωταθλήματα των Super League 2 & Γ’ Εθνική
21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: EEEΠ

Πλέγας: «Όλες οι ομάδες θα δυσκολευτούν!»

Πέμπτη 04.02.2021, 23:00
• Κατηγορία: SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ, ΠΑΕ Χανιά
• Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτά
A A
Πλέγας: «Όλες οι ομάδες θα δυσκολευτούν!»
Share on FacebookShare on Twitter

«Οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε, θέλουμε κι άλλες νίκες στη συνέχεια για να πάρουμε κι άλλο τα πάνω μας» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Κώστας Πλέγας, εκ των διακριθέντων για την ομάδα των Χανίων στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος παραχώρησε δηλώσεις στο Zarpa Radio όπου και απάντησε σε ερωτήματα τα οποία είναι σημαντικά, όπως το αν υπάρχει ψυχολογικό θέμα στην ομάδα των Χανίων λόγω του στόχου που έχει τεθεί, για το πώς είναι και για τον ίδιο ν’ αγωνίζεται τρεις φορές την εβδομάδα, το πρωτάθλημα αυτό καθαυτό, για το αν είναι ευχαριστημένος στα Χανιά, αλλά και για το επόμενο ματς που ακολουθεί κόντρα στα Τρίκαλα.

Ο Πλέγας τόνισε ότι έχει όνειρα με την ομάδα των Χανίων και ευχήθηκε η χρονιά φέτος να συνοδευτεί στο τέλος της «με κάτι πολύ καλό και μεγάλο» όπως είπε.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας και τη νίκη των Χανίων:

«Προσωπικά, ναι, ήταν μια καλή εμφάνιση, αλλά δε μένω εκεί, αλλά ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το πιο σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι ήταν αυτό. Προερχόμασταν από αποτελέσματα που δε μας είχαν δώσει τη δυνατότητα να έχουμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι αυτή η νίκη μας ανεβάζει ψυχολογικά, αρχίζουμε να λυνόμαστε σιγά-σιγά και αυτό μας δίνει ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει ψυχολογικό θέμα στην ομάδα:

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία πίεση, αλλά νομίζω ότι όταν μία ομάδα θέτει έναν υψηλό στόχο από την αρχή της χρονιάς, πάντα υπάρχει πίεση. Θεωρώ ότι είχαμε τη δυνατότητα στα πρώτα παιχνίδια κυρίως όπου είχαμε καλές εμφανίσεις να πάρουμε βαθμούς.

Με το Λεβαδειακό δεχθήκαμε στο τέλος το γκολ και θα μπορούσαμε εκεί να έχουμε πάρει τη νίκη, στην Αρτα είχαμε πάνω από 15 ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα! Δε νομίζω ότι είναι η πίεση αυτή που δε μας έχει δώσει ακόμα βαθμούς. Θα μπορούσαμε να τους έχουμε πάρει με μια φάση, να είχε μπει η μπάλα μέσα και να τους έχουμε πάρει έτσι, πολύ απλά…

Προσπαθούμε καθημερινά να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και αυτή η πίεση που υπάρχει να την αποβάλουμε με κάποιον τρόπο, να χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή και όσο είναι τα αποτελέσματα αυτά που θέλουμε και συνεχίσουμε να κερδίζουμε, θα παίρνουμε ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία κι αυτή η πίεση σιγά-σιγά θ’ αρχίσει να φεύγει, να μειώνεται».

Για την απόδοση της ομάδας των Χανίων στο ματς με τη Δόξα Δράμας:

«Η εμφάνιση μας χθες δεν ήταν αυτή που θέλουμε και περιμένουμε ότι μπορούμε να έχουμε σαν ομάδα. Η άποψή μου είναι ότι μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από το ποδόσφαιρο, που είχαμε να παίξουμε ένα χρόνο και έχοντας κληθεί να δώσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια που είναι στη σειρά, συνεχόμενα -ένα πρωτόγνωρο γεγονός για όλους- η ομάδα είναι λογικό για μένα να μην έχει βρει το ρυθμό της και την φόρμα αυτή που χρειάζεται.

Προσωπικά με αυτό που βλέπω, είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Νομίζω πως η ομάδα σιγά-σιγά θ’ αρχίσει να λύνεται και θα έχει καλύτερες εμφανίσεις. Θα σταθώ ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δε γίνεται πάντα να κάνεις πάρα πολύ καλές εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια, ούτε να βάζεις πάρα πολλά γκολ.

Θεωρώ ότι από τη στιγμή που πήραμε τη νίκη θα κοιτάξουμε στο επόμενο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και η εικόνα μας πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι και πιάνοντας ρυθμό όλοι οι παίκτες, τόσο προσωπικά όσο και η ομάδα μου, θα είναι ακόμα καλύτερη. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα».

Για το αν νιώθει ικανοποιημένος στα Χανιά και ποιες είναι οι βλέψεις του:

«Είναι αλήθεια ότι έχω περάσει από κάποιες ομάδες σε αυτή την κατηγορία. Στα Χανιά μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το κλίμα και η ομάδα είναι πολύ καλό για εμένα, η ψυχολογία και η διάθεση μου είναι υψηλή. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι κάθε φορά και κάθε παιχνίδι όλο και υψηλότεροι.

Βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλω να μπαίνω στο γήπεδο όποτε μου δίνεται η ευκαιρία από τον προπονητή μου και να δίνω τα πάντα, να δίνω παραπάνω από το 100%. Εχω όνειρα όπως όλοι οι αθλητές, αλλά προσωπικά έχω υψηλά όνειρα και βλέψεις για το μέλλον. Εύχομαι φέτος με την ομάδα των Χανίων να καταφέρουμε κάτι πολύ καλό και μεγάλο».

Για το πρωτάθλημα της Super League 2:

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί φέτος. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα δυσκολευτούν. Θα υπάρχουν τραυματισμοί, αποτελέσματα μη αναμενόμενα, θεωρώ ότι όλες οι ομάδες είναι η μία κοντά στην άλλη. Θα υπάρξει σίγουρα κούραση και πολλά πράγματα που θα επηρεάσουν όλες τις ομάδες ειδικά όσο περνά ο καιρός και λόγω της μεγάλης αποχής που είχαμε.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα αυτή τη στιγμή. Ο Λεβαδειακός είναι απλά πρώτος, έχει πάρει κάποια παιχνίδια εκτός έδρας που τον έχουν βοηθήσει ν’ ανέβει αρκετά. Πιστεύω ότι όσο κυλά το πρωτάθλημα, οι ομάδες που έχουν στόχους θα φανούν και θα πάρουν αυτό που τους αναλογεί. Ολες οι ομάδες όμως αυτή τη στιγμή θεωρώ πως είναι κοντά, κανένα παιχνίδι δηλαδή δεν είναι να πεις θα είμαι χαλαρός και θα κερδίσω».

Για το πώς είναι και για τον ίδιο να παίζει τρεις φορές την εβδομάδα:

«Αρκετά δύσκολο… Είναι κάτι το οποίο δεν το έχουμε συνηθίσει και όταν το πρόγραμμα είναι τόσο επιβαρυμένο, σίγουρα η κούραση υπάρχει. Θεωρώ όμως ότι σαν ομάδα έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα και αυτό είναι ότι το ρόστερ μας είναι αρκετά μεγάλο, οπότε θεωρώ ότι όλα τα παιδιά θα χρειαστούν να βοηθήσουν και νομίζω ότι στην πορεία όποιος είναι κουρασμένος θα ξεκουράζεται, δεν θα φανεί καμία διαφορά.

Είναι ένα πρωτάθλημα δύσκολο, με συνεχόμενα παιχνίδια, όλοι προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να δούμε πώς θα είμαστε, πώς θα είναι τα σώματα μας. Πάμε σιγά-σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι, έτσι λειτουργούμε».

Για το ματς με τα Τρίκαλα:

«Θεωρώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι πιο δύσκολο από αυτό με τη Δόξα Δράμας, όχι ότι ήταν εύκολο. Τα Τρίκαλα δείχνουν σε μια καλύτερη κατάσταση από τη Δόξα Δράμας, Πιστεύω ότι θα είναι πάλι ένα παιχνίδι δυνατό, αλλά εμείς έχουμε ένα στόχο και από τη στιγμή που αυτό το παιχνίδι είναι στην έδρα μας, θα μπούμε μέσα μόνο για να κερδίσουμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας.

Θα δουλέψουμε και θα ξεκουραστούμε τις δύο μέρες που έχουμε στη διάθεσή μας και θα μπούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας όσο καλύτερα μπορούμε με στόχο τους τρεις βαθμούς. Μόνο αυτοί μετράνε… Και καλός να μην είσαι, σημασία έχει να κερδίζεις και αυτός είναι ο στόχος μας».

Πηγή: athlitiko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση για Γ’ Εθνική – Αυγενάκης: «Ναι μεν αλλά…»

Ηρακλής: Το αδιέξοδο της επανέναρξης στη Γ’ Εθνική – Τι σημαίνει για τον Γηραίο η αναδιάρθρωση

Super League 2: Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

Ποδοσφαιριστές της FL: «Δώστε λύση στη Football League ΤΩΡΑ!»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Διάκριση για τον Γεωργιάδη που έβαλε τον Καμπανιακό στα playoff

Στην Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα ο Βάντζικ

«Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην κανονικότητα» είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Μανώλης Παπαδόπουλος

«Η αλλαγή προπονητή έσωσε τη χρονιά στον ΠΑΟΚ Β» είπε ο Τσοπούρογλου

Πολλά τα «μη» της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Tags: Super League 2ΠΑΕ Χανιά

Ακολούθησε την Mikriliga στο Google News!
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική, με την υπογραφή της www.mikriliga.com

GT Control Security GT Control Security GT Control Security

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ       ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ     ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES    ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Web Design and Developed by

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
  • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
  • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
  • ΑΡΘΡΑ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by