Για το φιλικό με τον Εργοτέλη που θα μπορούσε να αποτελεί και πρόβα πρωταθλήματος προετοιμάζεται ο Πλατανιάς.
Οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν κιόλας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά το γήπεδο Περιβολίων, καθώς τα προηγούμενα φιλικά είχαν διεξαχθεί στο Μάλεμε.
Δύο προβλήματα αντιμετωπίζει ο Πάουλο Κάμπος, ο οποίος θα επιδιώξει την Κυριακή να δώσει χρόνο σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες γίνεται. Αυτοί είναι οι Στέλιος Ποζατσίδης και Ρουσσάκης, οι οποίοι θα μείνουν αναγκαστικά εκτός, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών.
Από κει και πέρα το συγκεκριμένο φιλικό και η βαρύτητα του Εργοτέλη δίνουν την ευκαιρία στο Βραζιλιάνο κόουτς έτσι ώστε να προχωρήσει σε σημαντικές δοκιμές, όλα αυτά εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.
Προπόνηση θα υπάρξει και το Σάββατο, οπότε και ο Πάουλο Κάμπος θα γνωστοποιήσει τους παίκτες που θα υπολογίζει για το φιλικό.
Πηγή: Athlitiko