Τα “φώτα” του σε διαδικτυακό σεμινάριο το οποίο διοργάνωσε ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Λακωνίας έδωσε ο γυμναστής του Πλατανιά, Αντώνης Κουρής.
Τα “φώτα” του σε διαδικτυακό σεμινάριο το οποίο διοργάνωσε ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Λακωνίας έδωσε ο γυμναστής του Πλατανιά, Αντώνης Κουρής.
Ειδικότερα το θέμα που ανέπτυξε ήταν «περιορισμός και ανάλυση προπονητικού φορτίου», ένα σεμινάριο που παρακολούθησε ο κόσμος της προπονητικής.
Μάλιστα, αυτό αναμένεται να συνεχιστεί την Πέμπτη (7/5), οπότε και νέος εισηγητής θα είναι ένας πρώην συνεργάτης του Πλατανιά, ο Βαγγέλης Μπέκας (είχε συνεργαστεί επί Ουζουνίδη), ο οποίος και θ’ αναπτύξει το θέμα «προπόνηση ταχύτητας στο ποδόσφαιρο».
Ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Λακωνίας είναι μέλος της πανελλήνιας ένωσης προπονητών ποδοσφαίρου. Ο δε Κουρής, που φέτος ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πλατανιά και από τους στενούς συνεργάτες του Γιάννη Τάτση, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!
Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by