Στο ισόπαλο φιλικό του Πιερικού με τον ΠΑΟΚ Β (1-1) το Σάββατο στην Καρίτσα αγωνίστηκε με τους Κατερινιώτες ο Γιάννης Νικολαϊδης.
Ο 21χρονος Θεσσαλονικιός αριστερός μπακ αξιολογείται από το τεχνικό επιτελείο των “μελανόλευκων” και σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν αποκτηθεί, αφήνοντας προς το παρόν θετικές εντυπώσεις (μάλλον το πιο πιθανό συγκριτικά να ενταχθεί στο ρόστερ).
Ο Νικολαϊδης πέρυσι αγωνίστηκε αρχικά στον Εδεσσαϊκό (συμπαίκτης με Σπαρτιάτη) και μετά τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ έχει θητεύσει και σε Εθνικό Σοχού, ΑΟ Καρδίας, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΕ Ευόσμου, Ζάκυνθο, Ιταλία, ακαδημίες Ηρακλή και Αγροτικού Αστέρα, έχοντας το καλοκαίρι ένα σύντομο πέρασμα από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.
Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη την Κυριακή γνώρισε τη φιλική ήττα με 2-1 από τους Πόντιους Κατερίνης, στο γήπεδο Νέας Ζωής, “Θόδωρος Παπαδόπουλος”, με τον Καλαϊτζή να σκοράρει για τους “μελανόλευκους” (βρέθηκαν να χάνουν 2-0).
Ο Νικολαϊδης αγωνίστηκε και πάλι, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο τερματοφύλακας, Κώστας Ντραμόλι, που επίσης αναμένεται να αποκτηθεί.
Πηγή: soccerpractor