Πιερικός

Πιερικός: Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη για την πρεμιέρα της ΠΑΕ

Ο Πιερικός ξεκινάει προετοιμασία και ο ερασιτέχνης θέλησε μέσω ανακοίνωσης, να του ευχηθεί για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

“Σύσσωμη η μελανόλευκη οικογένεια του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ο πρόεδρος Αντώνης Κυργιάκος, το διοικητικό συμβούλιο, ο τεχνικός δ/ντής, οι προπονητές και οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές/αθλητές της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ εκφράζουν τις θερμές ευχές προς την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 και τον δήμαρχό μας, (πρόεδρο, διοίκηση, γενικό δ/ντή, τεχνικό δ/ντή, προπονητικό επιτελείο, τεχνικό επιτελείο, εργαζόμενοι, υπάλληλοι και ποδοσφαιριστές) για την καλή έναρξη προετοιμασίας της ομάδας μας για το πρώτο ραντεβού σήμερα 2 Αυγούστου στην επαγγελματική κατηγορία της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2021/22, ευχόμενοι για μια καλή πορεία αντάξια της ιστορίας μας.

Καλή αρχή στην μελανόλευκη ομάδα της καρδιάς μας…

Για το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ”