ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Super League 2 | Football League
Super League 2 | Football League

ΑΡΘΡΑ SUPER LEAGUE 2

Πετράκης: Να επαναφέρουμε την Δόξα εκεί που της αξίζει – Βίντεο

Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Απόστολος Πετράκης «άνοιξε τα χαρτιά του» για το τριετές πλάνο το οποίο θέλει να εφαρμόσει στη δραμινή ομάδα.

Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Απόστολος Πετράκης «άνοιξε τα χαρτιά του» για το τριετές πλάνο το οποίο θέλει να εφαρμόσει στη δραμινή ομάδα.

Ο Απόστολος Πετράκης ανέλυσε τους στόχους που έχει για τους «μαυραετούς» και δεσμεύτηκε πως θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την πρόοδο της Δόξας Δράμας.

Ξεκινώντας την τοποθέτηση του είπε: «Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία μου εδώ πέρα. Εμένα προσωπικά σημαίνει πολλά η παρουσία μου σ’ αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Άκουσα με πολύ προσοχή αυτά που είπατε αλλά θέλω να σας πω σαν διοικητικός της ΠΑΕ πρέπει να ισορροπήσω την επιχείρηση με το συναίσθημα γιατί αν αφήσω το συναίσθημα να κυριαρχήσει μετά δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει η επιχείρηση. Θέλω να αναφερθώ στην μέρα μνήμης και στο μήνυμα που απορρέει απ’ αυτήν. Ένα μήνυμα που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ότι οι λαοί στα ιδανικά και στις αξίες τους δεν κάνουν εκπτώσεις, δεν διαπραγματεύονται αλλά τα διεκδικούν και τα κερδίζουν με το οποιοδήποτε κόστος. Και εμείς σαν λαός έχουμε πληθώρα παραδειγμάτων από τους προγόνους μας και σ’ αυτούς οφείλουμε την ελευθερία μας και την ύπαρξή μας γενικότερα. Ας σταματήσουμε λοιπόν να κλείνουμε τα μάτια μας στην ιστορία και ας παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Εμείς σαν Δόξα Δράμας στεκόμαστε με σεβασμό στις θυσίες των προγόνων μας και θα κάνουμε τα πάντα στο ρόλο που μας αφορά ώστε οι θυσίες. Θα τους εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ας είναι η μνήμη τους αιωνία».

-Στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει στη Δόξα Δράμας: «Ξεκινώντας από το πλάνο τριετίας που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε για την ιστορική Δόξα Δράμας που επιθυμούμε την αναγέννηση της. Στόχος μας είναι η βελτίωση της και να την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει. Θα σας αναλύσουμε τις έξι θέσεις και την έβδομη που είναι πενταετίας».

«Πρωταρχικός μας στόχος η ανακατασκευή του γηπέδου»

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ανακατασκευή του γηπέδου της Δόξας Δράμας ώστε να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο παλαιών προδιαγραφών για να είναι ικανό να φιλοξενήσει παιχνίδια μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά να είναι και φιλικό προς τον θεατή. Από την πρώτη μέρα ξεκινήσαμε επαφές με τους αρμόδιους φορείς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα για την ανεύρεση του πλάνου της χρηματοδότησης ώστε η Δόξα Δράμας να αποκτήσει το γήπεδο που της αξίζει ανάλογα με την ιστορία, του κόσμου της και την δυναμική της. Αυτό το έργο θα παραμείνει για χρόνια στο λαό της Δόξας. Δεν ζητάμε από την Πολιτεία κάτι το οποίο δικαιούμαστε αλλά απαιτούμε αυτό που μας αξίζουν και σ’ αυτά δεν κάνουμε εκπτώσεις.

«Δεύτερος στόχος η οικονομική εξυγίανση»

Ο δεύτερος μας στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας σ’ όλους τους τομείς, του δημοσίου, των ιδιωτών και των ποδοσφαιριστών. Ανάλογα με τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ΠΑΕ, είμαστε σε επαφή με τους επιχειρηματίες της πόλης, τους παίκτες, το προσωπικό και έχουμε επωμιστεί οφειλές που δεν είναι πολύ μεγάλες προς το δημόσιο. Θέλουμε σαν Δόξα Δράμας να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας της Δράμας. Η οικονομική εξυγίανση θα βοηθήσει την ομάδα να ανταποκριθεί στους στόχους της.

«Τρίτος στόχος η στήριξη στον Ερασιτέχνη»

Ο τρίτος μας στόχος αφορά στο γεγονός ότι η μαμά είναι ο Ερασιτέχνης και το παιδί είναι η ΠΑΕ. Από την πρώτη στιγμή με την άφιξη μου στη Δράμα, βρίσκομαι σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας μια συνεργασία με πολύ θετικές περγαμηνές. Θεωρούμε ότι είμαστε στο ίδιο καράβι και δεν γίνεται  ο καθένας μας να τραβήξει διαφορετική πορεία. Θα πορευτούμε ενωμένοι για όλο το οικοδόμημα που ονομάζεται Δόξα Δράμας. Σκοπός μας είναι να αναβαθμίσουμε τις ακαδημίες με στόχο η πρώτη ομάδα να στελεχωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα με γηγενείς ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα να γίνει ένα δίκτυο ανεύρεσης νέων ταλαντούχων παιδιών. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία να δημιουργηθεί ένα τμήμα σκάουτινγκ με έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και γνωρίζω ο οποίος είναι Δραμινός. Μάλιστα ήταν συμπαίκτης μου όταν έπαιζα και εγώ ποδόσφαιρο.

 «Τέταρτος στόχος η ανεξαρτησία της Δόξας Δράμας»

Ο τέταρτος στόχος είναι βασικός και αφορά στην αξιοπρέπεια της ομάδας, τη δική μου και όλων μας με την ανεξαρτησία της Δόξας Δράμας. Ανεξαρτησία από οποιονδήποτε παράγοντα του ποδοσφαίρου. Έχουμε ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους και μεγάλη ιστορία. Θέλουμε να αποφασίζει μόνη της για την πορεία της στο γήπεδο. Είμαστε ομάδα που δύναμή της είναι η συνεργασία και θέλουμε μόνο αυτές που θα γίνονται επί ίσοις όροις και που θα έχουν αποκλειστικό στόχο της βελτίωση της ομάδας μας.

«Πέμπτος στόχος οι φίλαθλοι της Δόξας Δράμας»

Ο πέμπτος στόχος είναι οι φίλαθλοι της Δόξα Δράμας. Η δυναμική μιας ομάδας δεν στηρίζεται μόνο στη σωστή οργάνωση της και στις επιτυχίες της στα γήπεδα. Αυτά δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς την αγάπη των φιλάθλων τους. Η Δόξα έχει την ευλογία αυτή να παίζει στο γήπεδο με 12 παίκτες εφόσον και αν το επιτρέψουν τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Η Θύρα 4 όπου εκεί είναι η φωλιά των «μαυραετών», των οργανωμένων φιλάθλων της πάντα ήταν εκεί και στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Αξίζει να κάνουμε μνεία στην προσφορά τους. Δίπλα στην ομάδα δεκαετίες ολόκληρες όπου και αυτοί πλέον είναι κομμάτι της ιστορίας της. Σας χρειαζόμαστε όλους. Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

«Έκτος στόχος η άνοδος στη Super League 1»

Ο έκτος στόχος είναι η άνοδος της ομάδας στη Super League 1 και το αγωνιστικό πλάνο στην σεζόν 2020-21. Δυστυχώς ή ευτυχώς ήρθαμε τελευταία στιγμή  και ο χρόνος είναι ασφυκτικός. Ο δικός μας στόχος είναι αν φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με σκοπό να είμαστε στην πρώτη εξάδα. Θα ήταν ουτοπία αν πω ότι από την πρώτη χρονιά η ομάδα θα πάει για να ανέβει κατηγορία ή να πρωταγωνιστήσει. Καταρχήν δεν θα μπορούσε να ανέβει χωρίς γήπεδο. Έχω δηλώσει πως αυτή η ομάδα αν πάρει την άνοδο θα παίξει μόνο στη Δράμα. Σε κανένα άλλο γήπεδο, ή θα παίξει στο γήπεδό της ή δε θα παίξει καθόλου. Τα λάθη του παρελθόντος δεν θέλω να τα επαναλάβω.

Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που από την πρώτη σεζόν θα βγάζει υγεία και θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Δράμα, ξεκίνησα με τους συνεργάτες μου το στήσιμο μιας ομάδας που με σκοπό του πλάνου τριετίας να έρθει η άνοδος στη Super League 1. Πιστεύω πως οι ομάδες χτίζονται σταδιακά και πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή για να πετύχεις τους στόχους σου. Να είστε σίγουροι ότι διαθέτουμε όλα αυτά που χρειάζεται για να το πετύχουμε.

 «Έβδομος στόχος η δημιουργία του Members Club»

Ο έβδομος και τελευταίος στόχος είναι ένα προσωπικό μου στοίχημα και ο στόχος αυτός είναι η δημιουργία του Members Club.  Η δημιουργία του Members Club είναι πρωτοποριακό εγχείρημα και με την υλοποίηση του η Δόξα Δράμας θα γυρίσει σελίδα, θα αλλάξει σελίδα και θα βαδίσει στα πρότυπα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.  Η υλοποίηση του συγκεκριμένου κλαμπ θα γίνεται με τα εξής βήματα. Θα ξεκινήσουν να εγγράφονται μέλη όπου πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο για την ετήσια συνδρομή, θα απολαμβάνουν τα προνόμια και τις παροχές του Members Club.  Η ετήσια συνδρομή θα ανέρχεται στο ποσό των 50 ευρώ. Βρισκόμαστε ήδη στη διαδικασία της δημιουργίας της εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα με τίτλο Doxa Dramas Members Club. Καθημερινά από εκεί θα ενημερώνονται τα μέλη, το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αλλά και τις προσφορές που ισχύουν για τα μέλη. Είμαστε ήδη σε συνεργασία με τραπεζικό προσωπικό ίδρυμα για να δημιουργήσουμε την ίδια pre paid card με τον τίτλο Doxa Dramas Members Club όπου με την εγγραφή μέλους και το φόρο εγγραφής θα συμπληρώνει ο κάθε ενδιαφερόμενος και θα προμηθεύεται την pre paid card με το όνομά του και τον αριθμό μέλους και μέσω αυτής θα παίρνει την προσφορά ανάλογα με το ποσοστό έκπτωσης που δίνει η συγκεκριμένη εισήγηση. Εμείς σαν ΠΑΕ αρχικά, προσφέρουμε 20%  στα εισιτήρια διαρκείας και σ’ όλα τα προϊόντα της μπουτίκ.

Από σήμερα ξεκινάει η διάδοση των εισιτηρίων διαρκείας. Έχουμε ενημέρωση καθώς ήμουν προχτές στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκα και με άλλους αρμόδιους φορείς. Θα επιτραπεί ένα 20-30% παρουσίας κόσμου στο γήπεδο. Αν αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή απόφαση και απαγορευτεί η είσοδος του κόσμου στο γήπεδο, οι κάτοχοι που θα έχουν προμηθευτεί τα διαρκείας κατά τη φετινή σεζόν θα έχουν τις τρεις επιλογές. Να επιστραφούν τα χρήματα τους πίσω, ή να έχουν μια μεγάλη έκπτωση για του χρόνου στα διαρκείας ή να το προσφέρουν σαν οικονομική βοήθεια στην ομάδα. Έχουμε την ανάγκη της στήριξης του κόσμου στη φετινή προσπάθεια. Έχουμε οικονομικές εκκρεμότητες αλλά θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουμε. Γι’ αυτό από την Τετάρτη θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια στα γραφεία της ομάδας μας. Έχουμε ανάγκη από τον κόσμο μας.

Σκοπός είναι η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Για τον λόγο αυτό προτεραιότητα για συνεργασίες έχουν οι επιχειρήσεις της Δράμας. Αν δεν υπάρξουν τέτοιες κάτι που απευχόμαστε, τότε θα απευθυνθούμε σε εκείνες εκτός Δράμας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι πρέπει να βγαίνουν κερδισμένοι από αυτές τις συνεργασίες. Αναφερόμαστε στον σύλλογο, στους επιχειρηματίες και την τοπική κοινωνία. Η ομάδα θα βγαίνει κερδισμένη από τις συνδρομές στις διαφημίσεις. Οι επιχειρήσεις με τις διαφημίσεις και τις προσφορές των Members Club θα δουν τον τζίρο τους να αυξάνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα καθώς θα έχουν άμεση πρόσβαση μέσω της εφαρμογής. Όποτε και αν το χρειαστούν για να ενημερώνουν άμεσα τα μέλη για τις προσφορές στα καταστήματά τους. Σίγουρα τα μέλη του Members Club θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι καθώς με τη σωστή χρήση της κάρτας θα εξοικονομήσουν αρκετά λεφτά. Ένα άλλο πρωτοποριακό κομμάτι, είναι ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα το Members Club θα ψηφίζει για το Δ.Σ. της ΠΑΕ όπως γίνεται στα μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού, στις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Η διαδικασία θα γίνει σταδιακά από του χρόνου το καλοκαίρι, όμως μετά από ψηφοφορία ήδη ένα μέλος θα πάρει θέση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Σε τρία χρόνια από σήμερα θα τεθούν δύο μέλη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ μετά από ψηφοφορία. Σε πέντε χρόνια από σήμερα εξ ολοκλήρου για πρόεδρο και Δ.Σ. θα γίνει με ψηφοφορία από το Members Club.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και αυτές που έχουμε προγραμματίσει η ομάδα θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, με ανακατασκευασμένο γήπεδο και θα έχει μπει σε ένα λαμπρό μέλλον. Θέλω να παραδώσουμε τη Δόξα στον λαό της και αυτό να επιλέξει αν εμείς ή κάποιος άλλος είναι ικανότερος να αναλάβει τις τύχες της Δόξας στα χέρια του. Δεν ήρθαμε για να φύγουμε αλλά ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε ισόβιοι παράγοντες χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Η θητεία του κάθε μέλους θα γίνεται με ψηφοδέλτιο συνδυασμούς από τους ψήφους που έχετε. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη που είναι ενεργά και τα πέντε χρόνια ώστε να αποφευχθούν οι ψήφοι της τελευταίας στιγμής. Έτσι θα διασφαλίζεται το γεγονός ότι τις αποφάσεις θα παίρνουν μόνο τα άτομα που ενδιαφέρονται καθημερινά για τη Δόξα Δράμας. Θα είναι άμεσος εκπρόσωπος της ομάδας στην κοινωνία με φιλανθρωπικές δράσεις. Θα ήθελα να αναφερθώ σε επιχειρήσεις της Δράμας που το αντικείμενο τους δεν απασχολεί το Members Club. Γνωρίζουμε ότι αυτές στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα και τους χρωστάει η Δόξα πολλά πράγματα και την επιβίωση τους. Τους υποσχόμαστε πως η βοήθειά τους αυτή θα αποδώσει τα μέγιστα. Δεν θέλουμε όμως να μας βοηθήσουν για τη σωτηρία της ομάδας αλλά θέλουμε να συμμετέχουν και αυτοί μαζί με εμάς και εσάς ώστε όλοι μαζί να επαναφέρουμε τη Δόξα Δράμας εκεί που ανήκει να είναι.


«Η Δόξα Δράμας οφείλει πάρα πολλά στον Γιάννη Μπύρο, ευχαριστώ τους Χατζηελευθερίου και Πίτσογλου»

Θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν άνθρωπο στον οποίο η Δόξα Δράμας οφείλει πάρα πολλά, τον άλλοτε πρόεδρο της, κύριο Γιάννη Μπύρο, τον οποίο συνάντησα δύο φορές τις προηγούμενες μέρες και κατάλαβα πραγματικά γιατί έδωσε τόσα λεφτά στην ομάδα. Την αγαπούσε και την αγαπάει ακόμα. Ο κύριος Μπύρος πήρε τη Δόξα  Δράμας από τις τελευταίες κατηγορίες και την έβαλε στα μεγάλα σαλόνια. Την έκανε μεγάλη ομάδα ξανά. Δυστυχώς το τι πήγε λάθος το ξέρει ο ίδιος καλύτερα από τον καθένα. Ακόμα όμως και με την αποχώρηση έδειξε πόσο αγαπάει τη Δόξα Δράμας γιατί μοίρασε όλες τις μετοχές του στο λαό της Δράμας και με τον τρόπο διασφάλισε το μέλλον της ομάδας.

Επιπλέον θέλω να αναφερθώ σε έναν άλλον άνθρωπο που μπήκε μπροστά για τη Δόξα Δράμας, τον κύριο Ηλία Χατζηελευθερίου. Πήρε μεγάλες ευθύνες με αποκλειστικό γνώμονα το δίκαιο και το καλό της ομάδας. Σίγουρα έκανε και αυτός τα δικά του λάθη όπως λάθη κάνω και εγώ. Αλλά τα λάθη δεν έγιναν με κακή πρόθεση.  Είναι εύκολη πολλές φορές η κριτική του καθένα αλλά όπως είπε ο σοφός λαός “όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει”. Η αχαριστία όμως είναι κα΄τι που ούτε εμένα προσωπικά εκφράζει αλλά ούτε και τη Δόξα Δράμας εκφράζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Χατζηελευθερίου προσωπικά για την προηγούμενη παρουσία του αλλά και για την καθημερινή συνεργασία που έχουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Νίκο Πίτσογλου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Ο κύριος Πίτσογλου, είναι ένας πιστός στρατιώτης της Δόξας Δράμας. Τον ευχαριστώ για τις συμβουλές του.

«Στελέχωση με νέους γηγενείς ποδοσφαιριστές»

Αυτοί είναι άξονες που δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε στο πλάνο τριετίας και το Members Club που είναι πλάνο πενταετίας. Πιστεύω ότι και οι επτά στόχοι συνδέονται μεταξύ τους. Όλοι οι στόχοι συνδέονται μεταξύ τους. Είδαμε ότι η ομάδα χρειάζεται ισορροπία. Δεν σημαίνει πως το μοντέλο να σηκώνει ένας όλο το βάρος πάνω του είναι η λύση. Η δικιά μας φιλοσοφία βασίζεται τον πρώτο καιρό στη χρηματοδότηση από εμάς ώστε να υλοποιήσει το στόχο της. Σε βάθος χρόνου θέλουμε να γίνει αυτάρκης ώστε να μην στηρίζεται σε κανέναν. Ρυθμίζουμε όλες τις οφειλές της ομάδας, καταθέτουμε αντίδραση σε ότι σχετίζεται εναντίον της ομάδας ότι και χτίζουμε τη Δόξα Δράμας για τη σεζόν 2020-21 με απώτερο σκοπό να διεκδικεί την άνοδο. Η Δόξα Δράμας έχει φυσική της θέση της Super League 1 και πρέπει να πρωταγωνιστεί και εκεί πέρα.

Για εμάς το γήπεδο είναι πολύ βασικό κομμάτι για το αγωνιστικό και οικονομικό κομμάτι του πλάνου τριετίας. Θέλουμε να εφαρμόσουμε το καλύτερο προπονητικό προϊόν, τις υπηρεσίες και τα μέλη μας. Θα κάνουμε τις κατάλληλες επαφές για ικανοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας μας.  Πρέπει να υπάρξει υγεία στο οικονομικό κομμάτι. Θέλουμε οι μεταγραφές να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι εποχές που μια ομάδα στηριζόταν αποκλειστικά στις μεταγραφές έχουν παρέλθει και όπου ακόμα εφαρμόζονται δεν συμβαίνει για πολύ καιρό. Αντίθετα, τα οφέλη από την στελέχωση της ομάδας από νέους γηγενείς ποδοσφαιριστές είναι πολλαπλά. Φέρνουν την ομάδα πιο κοντά στην τοπική κοινωνία, μείωση του μπάτζετ και δίνει την ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγαπούν τον σύλλογο, να ξεχωρίσουν. Η ομάδα που θα τους αναδείξει τα έχει όφελος για πάρα πολλά χρόνια, όπως η Καλαμάτα από τις πωλήσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που παίρνει πάρα πολλά χρήματα.

 «Να βρίσκονται κοντά στην ομάδα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές»

Ένας ακόμα πολύ σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα μας είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας. Να παντρέψουμε το παρελθόν με το παρόν και αυτό το πάντρεμα να μας οδηγήσει στο μέλλον.

Θα πρέπει να μπορούμε όλοι μαζί να αποφασίζουμε ελεύθερα ώστε να εφαρμόσουμε όλα τα παραπάνω για το καλό του συλλόγου. Θέλουμε η ομάδα να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις.

Η Δόξα Δράμας είναι ιστορική ομάδα με πάρα πολύ κόσμο που μπορεί να υποστηρίξει όλα τα παραπάνω. Ακόμα και από την πρώτη κατηγορία λίγες είναι οι ομάδες που μπορούν να τα εφαρμόσουν όλα αυτά. Η Δράμα είναι ποδοσφαιρομάνα όπως και οι όμοροι νομοί που βγάζουν ποδοσφαιριστές. Είναι ομάδα της βόρειας Ελλάδας. Ο κυριότερος λόγος που ήρθα στη Δράμα είναι προσωπικός. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της Δόξας Δράμας και έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ για το βάρος και την σημασία που έδειξε η κοινωνία για το ποδόσφαιρο της ομάδας. Τότε έλεγα αν με αξιώσει ο Θεός, θα ήθελα κάποια στιγμή να αναλάβω την τύχη της ομάδας στα χέρια μου. Σας υπόσχομαι, αν και θα κάνω λάθη, ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Στην Κρήτη έχουμε μάθει να κρατάμε τον λόγο μας.

«Φανέλες από τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος»

Όσο για τις φανέλες να αναφέρω πως υπάρχουν και γίνεται μια ειδική παραγγελία και είμαστε συνέχεια σε επικοινωνία να γίνουν επαφές. Διαλέξαμε τρεις φανέλες από τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Η άσπρη με τον «Μαυραετοί», η μαύρη τις κάθετες ρίγες και άσπρη μπροστά και η τρίτη που ετοιμάζεται. Θα είναι έτοιμες από την Ιταλία σε έναν μήνα.

Γνωρίζω και σέβομαι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας. Έχουμε γνώσεις και οικονομική επιφάνεια ώστε να σηκώσουμε το βάρος για το εγχείρημα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα δημιουργήσουμε μέσω του ποδοσφαίρου ένα δίκτυο επαφών. Για εμάς το κλειδί της επιτυχίας είναι η ομάδα, ο κόσμος και διοίκηση. Είναι αλυσίδα που δεν μπορεί κανείς κρίκος να λείπει αν θέλουμε να πετύχουμε. Αυτές οι προτάσεις μας με πολλή συνεχή δουλειά θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους στο πρωτάθλημα.

«Ευκαιρία για εμάς η Δόξα Δράμας»

Μπορούμε να θωρακίσουμε την ομάδα με πολλές ενέργειες. Για εμάς η Δόξα Δράμας είναι η ευκαιρία και θα προετοιμαστούμε σκληρά για να δείξουμε θετικά αποτελέσματα»., είπε τελειώνοντας ο Απόστολος Πετράκης.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΠΟΛΑΣ – Sportdrama

Δείτε επίσης: 

Χατζηνικήτας: «Όποιος θέλει ας έρθει να περάσει από το Οικονομίδειο!» (video)

Μαντζάνας: Γι’ αυτό επέλεξα AEL FC Arena και Μόρα! (video)

Επιστροφή-ενίσχυση στη Δόξα Δράμας!

SL2-FL: Τηλεδιάσκεψη για ΕΡΤ και… Αυγενάκη

Επίσημο: Διπλό «χτύπημα» ο Ιάλυσος!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Advertisement
Κυνηγεσία
Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


Advertisement

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ SUPER LEAGUE 2

Ρυθμίσεις απορρήτου
Όνομα Ενεργοποιημένο
Technical Cookies
In order to use this website we use the following technically required cookies: wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_, wordpress_sec.
Μπισκότα
Χρησιμοποιούμε τα Cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στο δικτυακό τόπο.
x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.