Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Πανθρακικού στο νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ελπίδα Σαπών έκανε ο Άγγελος Σακάρης, ένα παιδί που ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα του της ομάδας της Κομοτηνής.
«Ο Άγγελος είναι ένα ζωντανό παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και της διαδρομής που μπορούν να ακολουθήσουν τα νέα παιδιά μέσα από σκληρή δουλειά, αφοσίωση και αγάπη για το άθλημα. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο μέλλον, συνεχίζουμε να χτίζουμε από τη βάση» γράφει χαρακτηριστικά ο Πανθρακικός σε ειδικό αφιέρωμα για τον αθλητή του μετά το τέλος του αγώνα.
Ο Άγγελος Σακάρης είναι γιος του προέδρου του Πανθρακικού Μπάμπη Σακάρη, ο οποίος παρακολούθησε με μεγάλη περηφάνια τον γιο του στο ντεμπούτο του από τις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής.
Πηγή: sportsaddict