Ακυρώθηκε η προπόνηση, η ομάδα βυθίζεται στην αβεβαιότητα και οι παίκτες ξεκινούν προσφυγές! Ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει χωρίς διοικητική εξέλιξη και το αδιέξοδο μεγαλώνει.
Τα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι διοικητικές εξελίξεις που περίμεναν άπαντες, όχι μόνο δεν ήρθαν, αλλά φαίνεται πως μετατίθενται επ’ αόριστον. Η προγραμματισμένη συνάντηση – προπόνηση των ποδοσφαιριστών για την Τρίτη ακυρώθηκε, αφού πλέον δεν υπάρχει λόγος οι παίκτες να παραμένουν στα Γιάννενα, περιμένοντας ένα θαύμα που δεν έρχεται.
Η απογοήτευση είναι διάχυτη. Οι παίκτες, που προσδοκούσαν σε μια θετική ανακοίνωση για το μέλλον του συλλόγου ή –τουλάχιστον– σε κάποια κίνηση πληρωμών, βλέπουν τις ελπίδες τους να εξανεμίζονται. Η καθυστέρηση στις εξελίξεις αναγκάζει αρκετούς να κινηθούν νομικά, προχωρώντας σε προσφυγές για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.
Η κατάσταση φτάνει στο απόλυτο τέλμα. Οι αδερφοί Χριστοβασίλη καλούνται πλέον να τοποθετηθούν ξεκάθαρα: υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας ή όλα κατέρρευσαν;
Ο ΠΑΣ, με βαριά ιστορία και έντονο λαϊκό έρεισμα, παραμένει μετέωρος. Και κάθε μέρα που περνά χωρίς απαντήσεις, μεγαλώνει το ρήγμα με τους ανθρώπους του, εντός κι εκτός αποδυτηρίων.