O Πανιώνιος ετοιμάζεται για ακόμη μια μεταγραφική κίνηση που θα έχει πάλι άρωμα Super League 2.
Ο Ιστορικός θέλει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο τη νέα σεζόν. Εκτός από τον Θωμά Τσίπρα που είναι κοντά στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος σύμφωνα με τη mikriliga.com εξετάζει και την απόκτηση του Θοδωρή Αντωνόπουλου.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας τον οποίο γνωρίζει ο Νίκος Κούστας από την κοινή τους θητεία στην Κηφισιά, φαίνεται πως πλησιάζει στην Πλατεία.
Ο ύψους 1μ80 τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στον Αχαρναϊκό, ενώ ένα χρόνο αργότερα φόρεσε τη φανέλα του Αγίου Ιερόθεου. Ακολούθησε η Κηφισιά με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 2 και ήταν στο ρόστερ της τη σεζόν που πέρασε.
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Ξάνθη: «Τούρκοι θέλουν την ΠΑΕ» – Συναγερμός στην κυβέρνηση
Επίσημο: Στην Κηφισιά και με επιβεβαίωση ο Ποζατζίδης!
Βοσνιάδης για Super League: Αν θέλουν λιγότερες ομάδες οι μεγάλοι… ας παίζουν μόνοι τους