Σύμφωνα με όσα νέα διάρρευσαν, όλα δείχνουν ότι κλειδώνει το deal μεταξύ μετόχων και ομογενών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Σουηδία για τη μεταβίβαση σημαντικού πακέτου των μετοχών της Παναχαϊκής.
Ανθρωποι που γνωρίζουν καλά την υπόθεση έλεγαν ότι ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και ότι απλώς αυτό που απομένει είναι να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις, αφού πρώτα ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Βέβαια κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι επειδή σε αυτή την υπόθεση έχουν γίνει πολλά και συνεχώς προέκυπταν διάφορα, εάν δεν τελειώσει από κάθε άποψη η μεταβίβαση, 100% σίγουρο δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα! Ομως, όλα δείχνουν ότι η συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών και ίσως ακόμη και σήμερα να τελειώσει η υπόθεση!
Από την άλλη ακόμη και εάν δεν υπάρξει εξέλιξη και ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ώρες, έτσι ή αλλιώς θα πρέπει να μπει ένα τέλος, στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.
Πηγή: Πελοπόννησος