Ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «metrosport» για τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στον Μακεδονικό (3-0), το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ Β στο γήπεδο της Καλαμαριάς και τους στόχους της ομάδας του για τη νέα σεζόν.
Η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Μακεδονικό ήταν μία καλή αρχή για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε να ξεκινήσει με νίκη και το πέτυχε, εμφανίζοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
«Θέλαμε να μπούμε το δεξί στο Πρωτάθλημα και το καταφέραμε δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ Β στην Καλαμαριά:
«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β΄ είναι πως όλα τα παιχνίδια. Πάμε σε όλα καθαρά για τη νίκη. Θα προετοιμαστούμε με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι».
Για τους στόχους της ΑΣΑ:
«Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο Πρωτάθλημα και να χτίσουμε μία ομάδα που θα αποτελεί…φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Όσον αφορά τις δικές μου φιλοδοξίες, είμαι πλέον σε μία αρκετά ώριμη ηλικία και θέλω από την πλευρά μου να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».
Για το επίπεδο του Πρωταθλήματος και τα φαβορί για την άνοδο:
«Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες με έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, κάτι που καθιστά την κατηγορία ανταγωνιστική. Τα φαβορί δεν είναι καθορισμένα στα χαρτιά, είναι αυτά που δείχνουν την αξία τους στο γήπεδο σε κάθε αγώνα. Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα και δεν του αξίζει να είναι σε αυτή την κατηγορία».
Ο Θεοδωρόπουλος έκλεισε τη συνέντευξή του με ευχές για καλή χρονιά και υγεία σε όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος, επισημαίνοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’ όλα ένα παιχνίδι για την ευχαρίστηση και την υγεία των παικτών.