Έτοιμη προς οριστική λύση για την ποδοσφαιρική ομάδα και το μέλλον της είναι η ερασιτεχνική Παναχαϊκή, με το «γάμο» με τον Ανδρέα Γιώτη να είναι προ των πυλών.
Οι τελευταίες επαφές κινήθηκαν σε καλό επίπεδο και το μόνο που απομένει έχει να κάνει με την εγγυητική τραπέζης που αναμένει η ΠΓΕ για να «πέσουν» οι υπογραφές και να δοθεί το happy end.
Ακόμη κι αν πάντως για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατή η έκδοση της εγγυητικής σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, οι νομικοί των δυο πλευρών επεξεργάζονται παράπλευρες λύσεις για το εν λόγω θέμα με αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.
Για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή όπου και θα παρθεί η τελική απόφαση, καθώς ο χρόνος πιέζει εξαιρετικά για το αγωνιστικό κομμάτι της Παναχαϊκής.
Πηγή: matchnews