Mikriliga.com
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Mikriliga.com
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
Mikriliga.com
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result

Κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και στα πρωταθλήματα των Super League 2 & Γ’ Εθνική
21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: EEEΠ

Οι δηλώσεις από το ντέρμπι της Ριζούπολης

Κυριακή 24.11.2019, 19:13
• Κατηγορία: SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
• Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτά
A A
Παπαδόπουλος: Σούπερ Λίγκα και δουλειά με νέους παίκτες!
Share on FacebookShare on Twitter

Όλα όσα ανέφεραν οι προπονητές Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το «άκαπνο» ντέρπι της Ριζούπολης.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο φαβορί. Δεν έγινε καλό ματς από τους δύο αντιπάλους. Ενώ είχαμε κάποια στοιχεία που μας λείπανε σε άλλα ματς, όπως η συγκέντρωση , η μαχητικότητα, το πάθος που τα είχαμε σήμερα σε μεγάλο βαθμό, μας έλλειψε η ηρεμία και η ποιότητα επιθετικά να βγάλουμε φάσεις. Έγινε νευρικό ματς, θέλαμε τη νίκη, το προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να αυξήσουμε τη διαφορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θετικό το ότι είμαστε στην κορυφή και βγάλαμε δύσκολα ματς και εκτός έδρας κάποια απ’ αυτά. Θετικό επίσης ότι με αντίπαλο που σκοράρει δεν δεχτήκαμε γκολ και φάσεις που να κινδυνεύσουμε. Μας προβλημάτισε μόνο επιθετικά το σημερινό ματς. Δεν έχω παράπονο, προσπάθησαν τα παιδιά να κερδίσουνε ως το τέλος. Κοιτάμε τη συνέχεια, θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που είναι στις τελευταίες θέσεις, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Συγχαρητήρια για τη μαχητικότητα στα παιδιά».

Για το δοκάρι στο 90 και αν αφήνει πικρή γεύση η ισοπαλία: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, δεν μπορούμε να πούμε για το δοκάρι. Τυχεροί θα μπορούσαμε να είμαστε στη φάση εννοείται, αλλά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ήταν ισορροπημένο ματς με λίγες φάσεις, με ίδια κατοχή μπάλας. Κρατήσαμε το μηδέν πίσω, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά δεν τα πήγαμε καλά επιθετικά. Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα προβλήματα στον αντίπαλο. Είμαστε πρώτοι όμως και μπράβο στα παιδιά».

Αν αλλάζει τις ισορροπίες στην κορυφή το αποτέλεσμα: «Δεν είναι και σαν να μην έγινε, δεν άλλαξε η βαθμολογική διαφορά, αλλά θα παίξουμε άλλες 3 φορές με τον ΠΑΣ. Ήταν ένα μάθημα να μάθουμε τον αντίπαλο πως παίζει. Έγινε καλή μάχη, είχε πάθος και ένταση, αλλά όχι ποιότητα».

Για το ότι υπήρχε πολλή τακτική στο ματς: «Μπήκε πολλή τακτική σήμερα μ’ ένα από τα φαβορί και η συγκέντρωση ήταν μεγαλύτερη. Και οι δύο ομάδες έδωσαν βάση στην τακτική. Είχαμε επιθετικούς με ποιότητα, βάλαμε και επιθετικούς να φρεσκάρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πολύ σημαντικό που ο κόσμος γυρίζει στο γήπεδο. Καμία ομάδα δεν πρέπει να έχει τον κόσμο μακριά της. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να παίζουν σε άδειο γήπεδο. Να λυθούν τα όποια προβλήματα και να έρθουν κι ακόμα περισσότεροι, να χαίρονται νίκες και καλό ποδόσφαιρο».

Για τις μονομαχίες της άμυνας με τον Μαρκόφσκι και την αλλαγή του Βουό που έδωσε κάποια πνοή: «Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε πολλά για το αν άργησε η αλλαγή. Δίνει τα πάντα ο Μαρκόφσκι, δίνει μάχες, χρειάζεται μία στιγμή για το γκολ. Φρεσκάραμε με τον Βουό για να δώσουμε πρέσινγκ και κάποια άλλα στοιχεία. Επανέρχεται ο Βουό και χαίρομαι γιατί μπορεί να βοηθήσει. Είναι στρατιώτης της ομάδας και θα γίνεται καλύτερος όσο περνάει ο καιρός».

Οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη: 

«Έγινε τακτικά ένα πολύ καλό παιχνίδι σ’ έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο για συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Στο α’ ημίχρονο παίξαμε λίγο πίσω και δεν είχαμε τις κάθετες πάσες που ήθελα. Στο δεύτερο πιστεύω παίξαμε πιο καλά. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που αφήσαμε χωρίς φάσεις τον αντίπαλο, αν εξαιρέσουμε το δοκάρι από στημένη μπάλα στο 90’. Πρέπει να συνηθίσουν οι νεαροί μας παίκτες να μη γυρίζουν πίσω την μπάλα όταν υπάρχουν μαρκαρίσματα έξω από την περιοχή. Τις φάσεις από ροή παιχνιδιού τις είχαμε εμείς με τον Παμλίδη και τον Ξύδα στο τελευταίο λεπτό. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου τακτικά. Λίγο έλειψε να πάρουμε τη νίκη εδώ πέρα, σε μια δύσκολη έδρα. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Πάντα θες να κερδίσεις. Δεν είχε πολλές φάσεις το ματς, ήταν ντέρμπι. Θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε ή από ατυχία στο 90’ θα μπορούσαμε και να το χάσουμε. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Μπορούμε με το εκτός έδρας «Χ» να ζήσουμε καλύτερα απ’ ό,τι ο Απόλλωνας που θα έρθει στα Γιάννενα στον Β’ Γύρο, αλλά θα έχουμε κι άλλα δύο παιχνίδια μετά. Δεν ξέρω ακόμα αν πρέπει να αισθάνομαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία».

Για το ότι δεν ήταν παραγωγικός ο ΠΑΣ και αν αυτό τον προβληματίζει: «Δεν βλέπω έλλειψη δημιουργίας, βλέπω ότι γενικά σκοράρουμε, έχουμε φάσεις και σήμερα ήταν ντέρμπι. Σπάνια βλέπεις ντέρμπι με 10 φάσεις. Θα κοιτάξουμε να έχουμε ποιότητα και ποσότητα φάσεων, το βλέπω να γίνεται, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά αν λάβουμε υπόχη μας πόσα γκολ έβαζε πέρυσι η ομάδα και πόσες φάσεις έκανε και τι κάνει τώρα με τον δρόμο που έχουμε πάρει είμαστε ευχαριστημένοι».

Για την καλύτερη κυκλοφορία μπάλας που είχε σήμερα ο ΠΑΣ όταν ο Απόλλωνας πίεζε ψηλά: «Βλέπω μια καθημερινή εξέλιξη στην ομάδα και βελτίωση, αλλά η εξέλιξη αυτή θα πάει κάποιες φορές μπροστά και κάποιες πίσω. Είναι σαν τον γιο μου που τώρα μαθαίνει να περπατάει. Πέφτει, σηκώνεται και ξανά το ίδιο. Όταν μαθαίνεις κάτι νέο θα έχεις τέτοια. Πρέπει να μην τα παρατάς και να συνεχίζεις».

Για το αν κρατάει κάτι από τη σημερινή εμφάνιση: «Όλα αυτά που είπα, ο Απόλλωνας που είναι φαβορί δεν μας έβγαλε φάση σε ροή. Δεν δεχτήκαμε για τρίτο ματς γκολ, είμαστε ακόμα αήττητοι και συνεχίζουμε. Βλέπω τι πρέπει να διορθώσουμε, αλλά δεν ευνοούσε και ο αγωνιστικός χώρος σήμερα».

Για το αν αλλάζει κάτι η ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων: «Δημοσιογράφοι και φίλαθλοι κοιτάνε πολύ νωρίς τη βαθμολογία, αλλά γνωρίζοντας τη διοργάνωση στην 6η αγωνιστική δεν κρίνεται τίποτα. Όλα θα κριθούν προς το τέλος, γιατί έχουμε και τα πλέι-οφ. Είχαμε 4 ματς πολύ δύσκολα εκτός έδρας και είμαστε αήττητοι και αυτό είναι καλό και είμαι ευχαριστημένος».

Για τον αγωνιστικό χώρο και τι δεν του άρεσε, γιατί θεωρείται από τα καλύτερα γήπεδα: «Ήταν βαρύ, γλιστρούσαν οι παίκτες αλλά για την περίοδο είναι πολύ καλός. Προς θεού δεν κάνω κριτική. Είναι δύσκολο να παίξεις συνδυαστικό ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο που δεν είναι στρωτό, είναι μαλακό και γλιστράς. Δεν είναι κάποια κριτική, απλά δεν ευνοήθηκε το συνδυαστικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: Super-FM

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Συγκρούσεις γιγάντων από το παρελθόν μεταξύ των αιώνιων και των δικέφαλων! – Βίντεο

Προετοιμάζει το μέλλον η Καβάλα – Έρχονται δοκιμαστικά για την ακαδημία

O απολογισμός για τον Ατσαλένιο – Πικρό φινάλε, θετικό πρόσημο

Αποχωρεί από την προεδρία μετά την άνοδο στη Super League 2 – Το μήνυμά του

«Ξεμούδιασμα» και νίκη με Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για Μακεδονικό

Με απουσίες κόντρα στην Κηφισιά η ΑΕΛ – Τι ζήτησε ο Βοσνιάδης

Tags: Απόλλων ΣμύρνηςδηλώσειςΠΑΣ Γιάννινα

Ακολούθησε την Mikriliga στο Google News!
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική, με την υπογραφή της www.mikriliga.com

GT Control Security GT Control Security GT Control Security
Drop Coffee | Κορυδαλλός Drop Coffee | Κορυδαλλός Drop Coffee | Κορυδαλλός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ       ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ     ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES    ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Web Design and Developed by

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
  • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
  • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
  • ΑΡΘΡΑ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by