Με ό,τι έχει θα αναγκαστεί να παίξει στο κύπελλο Ελλάδος ο ΠΑΣ Γιάννινα, αν δεν γίνει κάποια έκπληξη με την πληρωμή των ban ενδιάμεσα, ώστε να βγουν δελτία παικτών όπως του Βρακά, του Ναούμη, του Τσίρη και του Λάμψια που συμμετέχουν στις προπονήσεις ή και άλλων παικτών που συμμετέχουν στα δοκιμαστικά.
Αυτό σημαίνει ότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης θα είναι ο 22χρονος Αλέξανδρος Δούμας και ο μικρότερος της 12άδας που θα συμπληρώσει ο ΠΑΣ θα είναι ο Ν. Αναγνώστου που είναι μόλις 15,5 χρόνων! Το θέμα, βέβαια, δεν είναι αν θα δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που προφανώς είναι πολύ δύσκολο, αλλά να μην τραυματιστούν οι νεαροί παίκτες που έχουν να αγωνιστούν από τον Μάρτιο που τελείωσαν τα πρωταθλήματα Κ19 και Κ17 και να αντέξουν να βγάλουν 90λεπτο με μόλις 8 προπονήσεις που θα έχουν γίνει αυτές τις μέρες ως τον αγώνα κυπέλλου.
Αναλυτικά οι διαθέσιμοι παίκτες θα είναι οι (σε παρένθεση η ημερομηνία γέννησης):
Αλέξανδρος Δούμας 3/2/2003
Βασίλης Καπέρδας 25/7/2004
Βασίλης Αθανασίου 8/8/2005
Παναγιώτης Καφενζής 5/10/2005
Νίκος Τζοβάρας 26/2/2007
Παναγιώτης Χαλατσής 4/1/2008
Φώτης Γκόγκας 22/3/2008
Κώστας Ντεκουμές 3/4/2008
Ηλίας Γρηγορίου 30/4/2008 (τερματ.)
Δημήτριος Φλώρος 14/5/2008
Λευτέρης Γκρέστας 10/12/2008
Νίκος Αναγνώστου 3/2/2010

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα, η ομάδα προπονήθηκε έχοντας και ορισμένους υπό δοκιμή παίκτες. Προστέθηκε χθες κι ένας νεαρός δεξιός μπακ που ο Βόλος πρόκειται να τον δώσει δανεικό, αλλά είναι άγνωστο αν θα παραμείνει.
Η προπόνηση γίνεται πάντα υπό τη διακριτική παρουσία του κ. Κούστα, που λογικά θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το “παρών” έδωσε σήμερα και ο κ. Νίκος Σιόντης.

Σήμερα το πρωί, παρότι Δεκαπενταύγουστος, θα γίνει κανονικά προπόνηση στις 8:30 και στη συνέχεια το ραντεβού θα ανανεωθεί για το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00, ώστε οι παίκτες να έχουν ένα άτυπο ρεπό κάποιων ωρών.

Πηγή: super-fm