Ο Αστέρας Βάρης κυπελλούχος στην Ανατολική Αττική!
Σε ένα συγκλονιστικό παιθχνίδι με απίστευτη εξέλιξη, ο Αστέρας Βάρης αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι επί του Αρη Βούλας με 4-1. Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1, και η παράταση 2-2.
Πριν από την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ τίμησε τη Μαρκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Super League 2.

Το σκορ άνοιξε στο 10′ όταν ο Αρσενίου με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 21′ όταν ο Δημητρόπουλος γύρισε στον Μπακοθανάση που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.
Στο 65′ ο Αστέρας άγγιξε το 2ο γκολ όταν το μακρινό σουτ του Χριστίνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο φινάλε η ομάδα της Βάρης είχε διπλή ευκαιρία, αρχικά στο 89′ όταν ο Γιατράς από κοντά πλάσαρε πάνω στον Γκόλφη, ενλω στο 90′ ο Χριστίνης βγήκε μόνος με τον γκολκίπερ του Αρη, ο οποίος επενέβη σωτήρια πέφτοντας στα πόδια του αντιπάλου του και μπλοκάροντας τη μπάλα.
Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί στο 114′ σε μια αντεπίθεση του Αρη ο κορυφαίος παίχτης του ο Αρσενίου έβγαλε τον Γλυκό απέναντι στον γκολκίπερ και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2. Στη συνέχεια υπήρξε 5λεπτη διακοπή λόγω έντασης και τραυματισμού του σκόρερ, με τον διαιτητή να δείχνει κόκκινες κάρτες στους πάγκους. Και ενώ όλα έδειχναν Αρη, στο 120+4′ ο Ψυχογιός με εξαιρετικό σουτ από πλάγια έκανε το 2-2, στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.
Εκεί ο Αστέρας πιο ψύχραιμος επικράτησε με 4-1 και κατέκτησε το κύπελλο.
Η διαδικασία των πέναλτι, με τον Αστερα να εκτελεί πρώτος…
Ντούλιας ΓΚΟΛ 1-0
Αρσενίου απόκρουση
Μάγγος ΓΚΟΛ 2-0
Στακάι δοκάρι
Ψυχογιός ΓΚΟΛ 3-0
Κοντογιάννης ΓΚΟΛ 3-1
Χριστίνης ΓΚΟΛ 4-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μπακοθανάσης (60′ Τουλγέρογλου), Μεϊμάρογλου, Γιατράς (117′ Μπάκας), Μάγγος, Μπελαβράκης (108′ Περέιρα), Χριστίνης, Καλέλα (108′ Ψυχογιός) Ντούλιας, Βασιλειάδης (91′ Νταγκουνάκης).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Γκόλφης, Τσεμπερλίδης, Μπέλι (106′ Γιαννόπουλος), Ελ Γκαμάλ, Μαούνης, Στακάι, Γκαβασιάδης, Μακρίδης (91΄Γλυκός)(117′ λ.τ. Κοντογιάννης), Αρσενίου, Νατσιόπουλος (117′ Καραούλης), Νεστερένκο.
Πηγή: stoplekto