Τα πρώτα επίσημα αγωνιστικά δείγματα της Παναχαϊκής στο Κύπελλο ήταν ενθαρρυντικά, παρά την ήττα από τον Πανθουριακό.
Η ομάδα παρατάχθηκε με ένα νεανικό σχήμα, το οποίο αν και δεν απέδωσε στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της. Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που ήθελε ο Λεωνίδας Κυβελίδης, αν και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στη συνέχεια, οι «κοκκινόμαυροι» έδειξαν ένα διαφορετικό και πιο ενθαρρυντικό πρόσωπο, αφήνοντας θετικά δείγματα για το μέλλον.
Η Παναχαϊκή, παρά την ήττα, φάνηκε να βρίσκεται σε καλό δρόμο συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Σίγουρα, το βίντεο του αγώνα που θα αναλύσει το τεχνικό επιτελείο θα επισημάνει τα λάθη που έγιναν, ώστε να διορθωθούν και να αποφευχθούν στο μέλλον. Άλλωστε, ένα νεανικό ρόστερ χρειάζεται χρόνο για να απορροφήσει τις οδηγίες και να είναι έτοιμο σε κρίσιμα παιχνίδια.
Ενίσχυση με μικρούς
Η ενίσχυση του ρόστερ με νεαρούς αθλητές συνεχίζεται για την Παναχαϊκή, η οποία ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες την απόκτηση αρκετών παικτών. Στη διάθεση του Λεωνίδα Κυβελίδη συγκεκριμένα έχουν τεθεί ο τερματοφύλακας Νίκος Τρόπουλος, ο μέσος Κωνσταντίνος Κουραχάνης ο Ηλίας Πετράτος, ο τερματοφύλακας Γιώργος Τσιρίνης, ο μέσος Ιάσονας Ψυχογιός, ο μέσος Παναγιώτης Γασπαρινάτος και ο Κωνσνταντίνος Κουραχάνης. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά με ταλαντούχους παίκτες που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μία θέση στο φετινό ρόστερ.
Πηγή: matchnews