Με γκολ των Τσάτσου και Κατσαμάγκα τα Τρίκαλα επιβλήθηκαν με 2-1 της Ελασσόνας στην Καλαμπάκα και προκρίθηκαν στην Γ’ φάση του κυπέλλου αφού απο την Β’ περνάνε μπάι.
Τα Τρίκαλα μπορεί να προκρίθηκαν αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης προβλημάτισαν με την εμφάνιση τους και την απόδοση τους. Υπάρχει το ελαφρυντικό κάποιων απουσιών αλλά και των πολλών νέων παικτών αλλά σε κάποιες θέσεις «φωνάζει» ότι χρειάζεται ενίσχυση.
Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μιλώντας στο τέλος του αγώνα στους εκπροσώπους του τύπου σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Το μόνο που κρατάμε είναι η πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μία κάκιστη εμφάνιση και δεν λειτούργησε τίποτα απ’ όσα σχεδιάσαμε. Μετά το 60΄ μετά τις αλλαγές βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, βάλαμε το γκολ και πήραμε την πρόκριση. Σίγουρα οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες. Κρατάμε την πρόκριση,συνεχίζουμε την δουλειά».