Η Ελλάς Σύρου δίνει την τελευταία της μάχη για να αγωνιστεί στη Super League 2, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη.
Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η Ελλάς Σύρου, καθώς η ομάδα του νησιού προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να εξασφαλίσει την παρουσία της στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, ο οποίος έχει εμπλακεί ενεργά στην αναζήτηση λύσης, επιδεικνύοντας έντονο ενδιαφέρον για το μέλλον του συλλόγου.
Μέχρι την Κυριακή 22 Ιουνίου, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική πρόοδος στις διεργασίες, ωστόσο από τη Δευτέρα (23/6) αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Έχει προγραμματιστεί συνάντηση με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, με στόχο να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τη συνέχεια.
Στο τραπέζι αναμένεται να πέσει η σύσταση νέας διοικούσας επιτροπής, η οποία θα αναλάβει να εξετάσει το κατά πόσο είναι ρεαλιστική η συμμετοχή της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.
Η κινητοποίηση του Γιώργου Λεονταρίτη δείχνει πως η υπόθεση μόνο τελειωμένη δεν είναι. Αντίθετα, οι πιθανότητες να βρεθεί λύση είναι ακόμα ανοιχτές και οι επόμενες ώρες κρίνονται καθοριστικές για το μέλλον της Ελλάς Σύρου.