Η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου ήταν καταιγιστική απέναντι στην Αναγέννηση Πλαγιάς (5-2) την οποία φιλοδώρησε με πέντε τέρματα στο γήπεδο του Κιλκισιακού.
Το προγραμματισμένο φιλικό του Σαββάτου (3/10) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών πάει για αναβολή.
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής: Αθανασίου, Παπαϊωάννου, Ματθαίου, Παναγιωτίδης, Φουρκιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης, Μετάι, Μάντικας, Ιορδανίδης, Τσίπτας.
Έπαιξαν και οι: Χατζηπαναγής, Καρακίτσος, Παπαδημητρίου, Κοβάτσης, Χατζής, Καθάριος, Κοτσαρίδης, Κοτίδης.
Αναγέννηση Πλαγιάς (Χατζηιωαννίδης): Τριανταφυλίδης Ιππ., Ορφανίδης Ι., Παπαδόπουλος Κ., Σερταρίδης, Παντελιάδης Σ., Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Τηλ., Τριανταφυλλίδης Ν., Ορφανίδης Ν., Γρηγοριάδης Μ., Παρπουτσής Χρ.
Έπαιξαν και οι: Αμαλίδης Γ., Μπάπκας, Αλπανίδης, Κεσίδης, Αρμενάκης, Ζάλτος, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Θ., Αμαλίδης Στ..
Με τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του Γηραιού, Γιώργος Ακριτόπουλος δήλωσε στο .gr
«Κατά διαστήματα ήμασταν πάρα πολύ καλοί στον αγώνα και θέλω μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται να δουλέψουμε τον σχηματισμό και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης».
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηρακλής μετά την προσθήκη του Κώστα Κοτσαρίδη δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού, ενώ μέχρι την Παρασκευή (2/10) θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Σωκράτη Φυτανίδη κι αν τελικά ο 36χρονος αμυντικός προβάρει τα κυανόλευκα.
Στην περίπτωση που οδηγηθεί σε ναυάγιο, τότε οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να προβούν σε άλλη εναλλακτική λύση.
Πηγή: metrosport
Δείτε επίσης:
Τι θα δείχνει η ΕΡΤ χωρίς Super League 2 – Football League;
Προσφυγές παικτών που αφορούν SL2-FL εκδικάζονται στις 2/10
Ένταση και διακοπή στο Παναγρινιακός-Ναυπακτιακός Αστέρας
Που το πάει ο Αυγενάκης; Το ραντεβού που θα κρίνει πολλά…
Δυνατές προσθήκες στην άμυνα του Διαγόρα!
Μεταγραφή με… άρωμα Super League στον Αήττητο Σπάτων!
Δοκιμάστηκε στην Καλαμάτα, αλλά αποκτήθηκε από ΑΟ Διαβολιτσίου!