Έγκριση για το ΑΟΚ – Πανσερραϊκός. Στο «Ανθή Καραγιάννη» το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς στο Κύπελλο Ελλάδας.
Η Διεύθυνση Υγείας της ΠΕ Καβάλας έδωσε το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΟΚ – Πανσερραϊκός, που θα αποτελέσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου για το Κύπελλο Ελλάδας.
Σύμφωνα με την άδεια, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Αυγούστου στις 17:00, κάτι που επιβεβαιώθηκε κι από τους ορισμούς. Ο ΑΟΚ είχε καταθέσει σχετικό αίτημα προς την υπηρεσία στις 8 Αυγούστου, το οποίο εγκρίθηκε χθες, ανοίγοντας τον δρόμο για την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση.
Ο αγώνας αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, σηματοδοτώντας την έναρξη της σεζόν και για τις δύο ομάδες, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.