Η Αναγέννηση και η Νίκη Βόλου, αμφότερες με 2/2 νίκες, συγκρούονται στην Καρδίτσα σε ντέρμπι κορυφής της Super League 2.
Με το ιδανικό «2 στα 2» ξεκίνησε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς μετά τις νίκες επί του Μακεδονικού και του ΠΑΟΚ Β, φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.
Εκεί τη συναντά η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Καμπανιακού (4-0) στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της και με το ίδιο σερί νικών, «συγκατοικεί» στην πρώτη θέση.
Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Καρδίτσα, σε ένα μεγάλο Θεσσαλικό ντέρμπι που κλέβει την παράσταση της 3ης αγωνιστικής. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και στο Στάδιο της πόλης αναμένεται ατμόσφαιρα που θα θυμίζει… γιορτή, καθώς η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι ήδη μεγάλη.
Το Σάββατο, την ώρα που η Αναγέννηση πανηγύριζε σημαντικό διπλό στην Καλαμαριά κόντρα στον ΠΑΟΚ Β, ο Ηρακλής σημείωνε και αυτός την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα.
Στην Καρδίτσα όμως, το βλέμμα όλων έχει πλέον στραφεί στο μεγάλο ραντεβού με τη Νίκη Βόλου. Πέρα από το γόητρο του Θεσσαλικού ντέρμπι, η αναμέτρηση αποκτά τεράστια σημασία, αφού αναμετρώνται οι δύο πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα.
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και ο κόσμος της Αναγέννησης έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία εντός και εκτός γηπέδου, ώστε το παιχνίδι αυτό να μείνει αξέχαστο.