Μετά από δύο χρόνια χωρίς… ήττα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ξάνθης και με τρομερές επιδόσεις φεύγει – μια και καλή – από τα τοπικά πρωταθλήματα ο ΑΟ Ξάνθης.
Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους ΑΟ Ξάνθης και Ακρίτες Συκεών μετά το 0-0 στο γήπεδο του ΑΟΞ. Φινάλε χαρές και για τις δύο ομάδες μετά την 3η και την 4η θέση που κατέλαβαν στον όμιλο και θα τους αλλάξουν κατηγορία.
Το μυαλό όλων ήταν στην… φιέστα και μοιραία το καθαρά αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Οι Ακρίτες στο α’ μέρος είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 11′ με τον Μαυρίδη, σε ένα 45λεπτο που δεν είχε καλό ρυθμό αλλά ούτε και μεγάλες ευκαιρίες.
Στην επανάληψη η Ξάνθη στο 75′ ο ΑΟΞ είχε μία καλή στιγμή αλλά το σουτ του Σιδηρόπουλου ήταν άστοχο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Κεφαλάς με βοηθούς τους κ.κ. Αναστασιάδη – Παπαδόπουλο (ΕΠΣ Σερρών).
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Νίκος Μπαχαρίδης): Χατζηγιαννάκης, Τζεβελέκης Ζ., Κατρανίτσας, Κιολεΐδης, Παπαδόπουλος, Τορομανίδης, Κιαχίδης, Βαφειάδης, Λαζαρίδης, Τσέκος, Σιδηρόπουλος (11άδα), Καρατζάς, Τασίδης, Αγγελίδης, Αραμπατζής (τ/φ), Γκασιμπαγιαζίδης, Τζεβελέκης Φ., Κεσκινίδης, Ιγνατιάδης, Αποστολίδης.
ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ (Νίκος Μίντης): Παναγιωτίδης, Κασαπίδης, Αρετάς, Μαυρίδης, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Δάλλας, Νόικος, Ζιγκόλης, Χαρίσης, Κιλιντάρης.
Πηγή: xanthi-sport