Στην Γ’ Εθνική ο Κένταυρος Βριλησσίων!
Ο Κένταυρος επικράτησε του Πανναξιακού στα Βριλήσσια με σκορ 2-1 και ανέβηκε στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ άφησε στην 4η θέση την ομάδα του Κώστα Μανωλά.
Μεγάλη νίκη για τον Κένταυρο Βριλησσίων στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα της πόλης μας νίκησε τον Πανναξιακό με 2-1, προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως 3η του 8ου Ομίλου και άφησε στην 4η θέση την ομάδα των Κυκλάδων, η οποία θα περιμένει την ολοκλήρωση του 2ου Ομίλου ώστε να φανεί αν θα καταφέρει να πάρει το τέταρτο εισιτήριο των καλύτερων τέταρτων ομάδων.
Για τους γηπεδούχους πέρασε ως αλλαγή στο 85ο λεπτό ο άλλοτε αρχηγός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο πρώην διεθνής αμυντικός Κώστας Μανωλάς ήταν βασικός και αναντικατάστατος.
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Πανάξια άνοδος στην Γ’ Εθνική για τον Κένταυρο Βριλησσίων μετά τη νίκη με 2 – 1 επί του Πανναξιακού. Πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο για την εξαιρετική σημερινή εμφάνιση, αλλά για τη συνολική πορεία του συλλογου που εκτός των άλλων κάνει διαχρονικά εξαιρετική δουλειά και στο επίπεδο των ακαδημιών. Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν, στους παίκτες, στους προπονητές και φυσικά στη διοίκηση»
Πηγή: vrilissianews