Ιδιαίτερα καλή εικόνα έδειξε ο Πανιώνιος στο πολύ δυνατό εκτός έδρας φιλικό με τον Λεβαδειακό.
Οι κυανέρυθροι πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση, με τις γραμμες τους να είναι κοντά, δείχνοντας αισθητή βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά.
Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο, όπου το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, οι παίκτες του Δερμιτζάκη ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο της Superleague.
Οι δύο καλύτερες στιγμές των κυανέρυθρων ήταν στο 11ο λεπτό, με τον Στούπη να κάνει το σουτ μεσα απο την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να μπλοκάρει.
Η δεύτερη ήρθε στο 40′, όταν το ωραίο σουτ του Κολοβού, πέρασε πανω απο την εστία.
Από την μεριά της και η ομάδα του Λεβαδειακού ουσιαστικά είχε δύο καλές στιγμές, με τον Γιαννακόπουλο στο πρώτο ημίχρονο και τον Σγουρή στο δεύτερο να αντιδρούν σωστά, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους.
Στα αξιοσημείωτα, η αγωνιστική επάνοδος του Τάσου Αυλωνίτη, ο οποιος περασε συο ματς ως αλλαγή, ενώ την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τα κυανέρυθρα πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Μωραΐτης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λοντίγκιν (46’ Ανακερ), Βήχος (46’ Μανθάτης), Τσιβελεκίδης, Λιάγκας (46′ Πλέγας), Φίλων (59’ Αμπου Χάνα), Τσάπρας (87’ Χαβαλές), Λαμαράνα (70’ Κασέμι), Βέρμπιτς (46’ Βέρρης), Συμελίδης (80’ Πούλος), Παλάσιος (62’ Οζμπολτ), Πεντρόζο (70’ Τζεμπελίκος).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος (68′ Σγουρής), Βενάρδος (46′ Τσαντήλας), Γιένσεν (60′ Αυλωνίτης), Ζούλιας, Σαραμαντάς (60′ Κιάκος), Μπεχαράνο (60′ Τσέργας), Στούπης, Παπαγεωργίου, Κολοβός, Φαν Ντερ Βάτερ (68′ Μπαϊραμίδης), Βοΐλης (60′ Μωραΐτης).
Πηγή: panionianea