Mikriliga.com
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Mikriliga.com
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
Mikriliga.com
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result

Κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και στα πρωταθλήματα των Super League 2 & Γ’ Εθνική
21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: EEEΠ

Η εξέλιξη του παράνομου στοιχήματος σε έγκλημα χωρίς θύματα!

Κυριακή 11.02.2024, 09:57
• Κατηγορία: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
• Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτά
A A
Διπλό bet στην «ελληνική» Τράμπζονσπορ!
Share on FacebookShare on Twitter

Οι δραστηριότητες των παράνομων στοιχηματικών εταιρειών δημιουργούν το τελευταίο διάστημα κοινωνικό χάος από την Αφρική μέχρι την Ασία. Στις Φιλιππίνες για παράδειγμα, η βιομηχανία υποδουλώνει χιλιάδες Κινέζους εργάτες ετησίως, ενώ στην Αφρική οι στοιχηματικές προσπαθούν να παγιδεύσουν νεαρά κυρίως άτομα προκειμένου να τα εμπλέξουν στις παράνομες δραστηριότητες.

Η εμπορική σχέση του ποδοσφαίρου με τους παράνομους στοιχηματικούς φορείς και το καταστροφικό κοινωνικό χάος που αφήνουν αποκαλύφθηκε με φρικιαστικές λεπτομέρειες την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του «Play the Game 2024». Σε μια συνεδρία για τον παράνομο τζόγο στον αθλητισμό, ο Γάλλος δημοσιογράφος PhilippeAuclair εξήγησε πως οι παράνομες στοιχηματικές εταιρείες που διαφημίζονται στις φανέλες πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν φρικτό αντίκτυπο στις Φιλιππίνες όπου εδρεύουν αρκετές από αυτές. «Δεν πρόκειται για ανθρώπους που απλώς καλύπτουν ένα κενό στην αγορά, αλλά για ανθρώπους που απαγάγουν, βασανίζουν και σκοτώνουν», δήλωσε ο Auclair.

Διαβάστεεπίσης:SuperBowl 2024 στοίχημα – Τα τοπ σημεία για ποντάρισμα!

Οι στοιχηματικοί φορείς χαρακτηρίζονται παράνομοι σύμφωνα με τη «Σύμβαση Macolin» του Συμβουλίου της Ευρώπης ως προς τη χειραγώγηση αθλητικών γεγονότων, εάν λειτουργούν σε χώρες όπου η δραστηριότητα των αθλητικών στοιχημάτων δεν επιτρέπεται σύμφωνα με την «ισχύουσα νομοθεσία της δικαιοδοσίας όπου βρίσκεται ο εκάστοτε καταναλωτής». Οι παράνομες αυτές εταιρείες βρίσκουν συνήθως ένα κενό στη νομοθεσία για τα τυχερά παιχνίδια έτσι ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη άδεια που τους επιτρέπει να διαφημίζονται στις φανέλες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, τα παιχνίδια των οποίων προσελκύουν μεγάλο κοινό καθώς και στοιχηματικές δραστηριότητες στην Ασία και ειδικότερα στην Κίνα. Οι εταιρίες αυτές είναι ευρέως γνωστές ως PhilippinesOnlineGamblingOperators (POGOs) και οι δραστηριότητές τους έχουν πολύ αρνητικό αντίκτυπο.

Η ραγδαία αύξηση της σκλαβιάς στον κυβερνοχώρο

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Auclair πρόσθεσε πως: «Η έκρηξη του στοιχήματος έχει οδηγήσει στη μεταφορά χιλιάδων ανθρώπων που μιλούν την κινεζική γλώσσα στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα, προκειμένου να εργαστούν παράνομα. Μεταξύ αυτών κυρίως άνδρες νεαρής ηλικίας που πιστεύουν πως βρίσκουν μια εξαιρετική δουλειά που θα τους βοηθήσει είτε να ορθοποδήσουν είτε να τακτοποιήσουν τυχόν χρέη». Σύμφωνα με τον Auclair, αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 250.000 παράνομοι Κινέζοι εργάτες στη Μανίλα, όπου έχει σημειωθεί τεράστια αύξηση στα ποσοστά πορνείας καθώς οι POGOs χρειάζονται τις ιερόδουλες προς ικανοποίηση των εργατών τους, σημειώνοντας παράλληλα αξιοσημείωτα κέρδη.

Πρόσφατα μάλιστα, είδαν το φως της δημοσιότητας άγριες εικόνες από διαμάχες μεταξύ αντίπαλων συμμοριών POGO που οδήγησαν σε φόνο, ενώ σοκ προκαλούν τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τον βασανισμό των εργατών. Στις ίδιες εικόνες απεικονίζεται κι ένας άνδρας που προσπάθησε να δραπετεύσει χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Το υπό εξέταση ζήτημα έχει εξαπλωθεί πλέον σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, όπου ολοένα και περισσότεροι νέοι άνδρες (κυρίως) είναι παγιδευμένοι και αναγκάζονται να εργαστούν για παράνομες στοιχηματικές. Το δημοφιλέστερο όνομα είναι αυτό της GreatWallCorporation που σε συνεργασία με την 8XBet, αποτελούν τους χορηγούς της πρωταθλήτριας ομάδας στην PremierLeague της Αγγλίας. Σύμφωνα πάντα με τον Auclair, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποτραπεί αν το ποδόσφαιρο δεν είχε προχωρήσει στην σύναψη τοξικής σχέσης με αυτές τις εταιρίες και όσους κρύβονται από πίσω.

Παράλληλα, αρκετές ομάδες της PremierLeague έχουν συνάψει σύμφωνα χορηγίας με αυτής της κατηγορίας τις παράνομες στοιχηματικές. Ωστόσο, μόνο τρεις εξ’ αυτών απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας του Auclair και η απάντηση ήταν «κανένα σχόλιο». Αντίθετα, επτά από τους έντεκα συλλόγους της γερμανικής Bundesliga που έχουν συνάψει αντίστοιχη συνεργασία, απάντησαν λεπτομερώς και μία ομάδα μάλιστα τερμάτισε άμεσα το σύμφωνο χορηγίας με παράνομη στοιχηματική ασιατικής προέλευσης.

Η χειραγώγηση αγώνων και ο… «Maestro»

Οι παράνομες στοιχηματικές διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στη χειραγώγηση αγώνων, καθώς αρνούνται οποιαδήποτε συνεργασία με τις αρχές και δεν αναφέρουν ύποπτα πονταρίσματα. Το μέγεθος της παράνομης αγοράς στοιχημάτων υπολογίστηκε πρόσφατα από την αρμόδια υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών σε 1.7 εκατομμύρια δολάρια. Η κλίμακα των εσόδων από τα στημένα παιχνίδια είναι ακόμη πιο δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά ο CorentinSegalen, επικεφαλής της εθνικής πλατφόρμας κατά της αθλητικής χειραγώγησης της Γαλλίας, αποκάλυψε ότι το καθαρό κέρδος από μια εγκληματική ομάδα στην Αυστρία ήταν 400 εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα τριών ετών.

Σε πρόσφατη παρουσίαση του, ο Segalen τόνισε πως ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμηθεί η χειραγώγηση των αθλητικών γεγονότων ήταν να ενθαρρυνθούν με κάθε τρόπο οι καταγγέλλοντες. Θετική εξέλιξη ωστόσο χαρακτηρίζεται η σύλληψη και καταδίκη ενός Αρμένιου που χειραγωγούσε τακτικά αγώνες τένις. Ο γνωστός ως «Maestro» που διέμενε στο Βέλγιο, έγινε αντιληπτός από τις αστυνομικές αρχές της χώρας χάρη στην κατάσχεση των τεσσάρων κινητών τηλεφώνων του, η εξονυχιστική εξέταση των οποίων οδήγησε στην αποκάλυψη μιας σειράς ενοχοποιητικών λεπτομερειών που συνέβαλαν αποφασιστικά στην καταδίκη του.

Οι στοιχηματικές εταιρείες αναζητούν νέες αγορές στην Αφρική

Ο αντίκτυπος της δραστηριότητας των παράνομων στοιχηματικών φορέων στην Αφρική αποκαλύφθηκε από την παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών ZoeFlood, η παρουσία της οποίας στην Ουγκάντα εντόπισε πολλά καταστροφικά κοινωνικά προβλήματα. Η κ. Flood δήλωσε πως: «Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το αλκοόλ και ο καπνός αναζήτησαν νέες αγορές στην Αφρική καθώς οι κανονισμοί έγιναν αυστηρότεροι για τις ήδη υπάρχουσες, ήρθε η σειρά και για τις αγορές του στοιχήματος και του τζόγου γενικότερα. Σε μια ελάχιστα ρυθμιζόμενη αγορά, υπάρχει πάντα περισσότερος χώρος για την εκμετάλλευση των καταναλωτών. Εντοπίσαμε αδειοδοτημένες εταιρίες που έδειξαν πλήρη αδιαφορία για την ηλικία των παικτών που εγγράφονται και δοκιμάζουν την τύχη τους».

Τέλος, η κ. Flood συμπλήρωσε πως: «Οι νέοι ενηλικιώνονται αλλά αντιμετωπίζουν μεγάλα εμπόδια στην εύρεση εργασίας, κάτι που καθιστά το στοίχημα ιδιαίτερα ελκυστικό. Υπάρχουν πολλοί νέοι άνδρες που πιστεύουν πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για το ποδόσφαιρο προκειμένου να βγάλουν χρήματα. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως πολύ δύσκολα βρίσκεις κάποιον που να έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως μάλιστα, η πλειοψηφία όσων εμπλέκονται με το στοίχημα οδηγείται σε απώλειες, χάνοντας χρήματα που ήταν απαραίτητα για την καθημερινή τους διαβίωση».

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στοFoxbet.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Στο νοσοκομείο 18χρονος φοιτητής – Οπαδικό επεισόδιο στο Βόλο για μια μπλούζα!

Η Τότεναμ του Ποστέκογλου 1-0 τη Γιουνάιτεντ, κατέκτησε το Europa League – Δείτε τα highlights

Ηχηρή παρέμβαση ΠΣΑΠΠ για το Κύπελλο Γυναικών – «Κανείς δεν μπορεί να μιλά για ισότητα και γιορτή»

Απίθανη είσοδος από παίκτες ομάδας – Ντύθηκαν σούπερ ήρωες – Βίντεο

Προχωράει τον σχεδιασμό της για την Super League η ΑΕΛ

Πιάνουν δουλειά το Σάββατο 31/5 στην Κηφισιά με φόντο το μέλλον

Tags: Featuredfoxbetστοίχημα

Ακολούθησε την Mikriliga στο Google News!
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική, με την υπογραφή της www.mikriliga.com

GT Control Security GT Control Security GT Control Security

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ       ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ     ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES    ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Web Design and Developed by

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
  • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
  • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
  • ΑΡΘΡΑ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by