FootbsllPro.GR | Αθλητικά και Ποδοσφαιρικά Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

ΑΡΘΡΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΓΣ Αλμυρού: Ανακοίνωσε Πότσι και… επιβεβαίωση!

Ο σύλλογος της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου Φαμπρίτσιο Πότσι και αυτομάτως επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της mikriliga.com!

Ο σύλλογος της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου, Φαμπρίτσιο Πότσι και αυτομάτως επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της mikriliga.com!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H διοίκηση του Γ.Σ.Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 34χρονο Αργεντινό μέσο Φαμπρίτσιο Πότσι, έναν ποδοσφαιριστή με πολλά χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα της Β’ και της Γ’ κατηγορίας.

Ο Πότσι έχει περάσει από Αστέρα Ρεθύμνου, Πλατανιά, ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Α.Ο. Χανιά, Αγία Νάπα Κύπρου, Παναργειακό, Ρόδο, Κισσαμικό, Ο.Φ. Ιεράπετρας με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής το 2019 και Παλαιόχωρα. Τον καλωσορίζουμε στον Αλμυρό και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες».