Γκολ και θέαμα προσέφεραν ΑΟΞ και Πανθρακικός στο δυνατό φιλικό “Ελ Θράκικο” στο γήπεδο του ΑΟΞ, παρουσία αρκετού κόσμου, με τους “πράσινους” να κερδίζουν με ανατροπή 3-2.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του ΑΟΞ με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Ράνο που σκόραρε δύο φορές κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 έχοντας πολύ καλή εικόνα. Στο 14′ μετά από σέντρα του Χαλίλ Ιμπράμ ο Λαρέα στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι με τον Ράνο να παίρνει το ριμπάουντ για το 1-0, με τον πολύπειρο ξαθιώτη επιθετικό με ωραία ενέργεια στο 37′ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.
Στην επανάληψη η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς κατάφερε να μειώσει στο 58′ με εύστοχο πέναλτι του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη, το κέρδισε ο ίδιος. Με τον “Γκαργκα” ένα λεπτό αργότερα να εκμεταλλεύεται αμυντική αδράνεια και με πλασέ προ κενής εστίας ισοφάρισε σε 2-2. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 87′ με κεφαλιά ο Απόστολος Σαραντίδης
Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και Ιρφάν Οτουζμπίρ
ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Αργυρόπουλος(46′ Χατζηγιαννάκης), Ορφανίδης Λ.(50′ Βαφειάδης), Κατρανίτσας(46′ Ψεμματάς), Κουτσούμπας, Γερογιάννης(80′ Χασάνογλου Σιμ.), Τορομανίδης(74′ Εγκέ Καπζά), Μπογιατζόπουλος Αν.(65′ Αποστολίδης), Ορφανίδης Π.(77′ Σιαματάς), Αναγωστόπουλος(46′ Οκάν Σουλεϊμάν), Χαλίλ Ιμπράμ(65′ Μπογιατζόπουλος Γ.), Ράνος(61′ Ιγνατιάδης)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Τασίδης, Βασίλι(65′ Καρά Αχμέτ), Τσίκλης(46′ Γκουτσίδης), Γιανναράκης, Λαρέα, Πεχλιβανόπουλος, Μουμίν(46′ Ρούτσης), Κρυεμάντι, Παχούμης Χρ.(46′ Σπυριδωνίδης), Σαραντίδης, Γκαργκαλατζίδης(60′ Κωσταρέλης)
Πηγή: sportsaddict