Δύο ακόμα προσθήκες επισημοποίησε ο Εδεσσαϊκός ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική. Δείτε τις ανακοινώσεις:
Ο Χρήστος Πρέτσι στον Εδεσσαϊκό
Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αμυντικού Χρήστου Πρέτσι.
Ο 20χρονος αριστερός μπακ που έχει γεννηθεί στις 25 Νοεμβρίου του 2002 την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γ Εθνική με τα χρώματα των Γιαννιτσών ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στον ΠΑΟΚ Πατριάρχειου και στον Μ.Αλέξανδρο Πέλλας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χρήστος μας είπε τα εξής :
Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως τον Εδεσσαϊκό.Είμαι έτοιμος να δώσω το παν και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Ο Σάββας Σαμαράς στον Εδεσσαϊκό
Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κεντρικού επιθετικού Σάββα Σαμαρά.Ο 23χρονος αριστερόποδαρος σέντερ φορ που έχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου του 1999 την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γ Εθνική με τα χρώματα των Γιαννιτσών πετυχαίνουντας 10 goal ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στο Πάικο Γουμένισσας και στον Μ.Αλέξανδρο Πέλλας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χρήστος μας είπε τα εξής :
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Εδεσσαϊκου..Είναι διαφορετικό να παίζεις για έναν τέτοιο σύλλογο με τέτοια ιστορία..Για μενα προσωπικά είναι σαν να υπερασπίζω το σπίτι μου,διότι οι μισές μου ρίζες ειναι από εδώ..να ευχηθώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να την βοηθήσω στο μέγιστο…Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!