Χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο το πρωτάθλημα της Football League δεν πρόκειται να ξεκινήσει.
Κλήρωση πρωταθλήματος χωρίς ημερομηνίας έναρξης. Αυτό το έργο έζησε η Football League που ακόμα αναζητά λύση στο πιο «καυτό» θέμα της ατζέντας της.
Το τηλεοπτικό συμβόλαιο και ο βασικός χορηγός αποτελούν «αγκάθια» τα οποία εάν δεν λυθούν δύσκολα οι ομάδες θα πάνε στη σέντρα.
Κατά πληροφορίες η πρόταση της ΕΡΤ είναι 1,8 εκατ. ευρώ μεικτά. Περίπου τα μισά δηλαδή σε μετρητά και όσα απομένουν σε διαφημιστικό χρόνο.
Προφανώς και η προσφορά αυτή δεν ικανοποιεί την Football League που θα περίμενε κάτι παραπάνω, ενώ παράλληλα επικρατεί άπνοια σε χορηγικά ζητήματα.
Αντιπροσωπεία του ΔΣ θα επιδιώξει ραντεβού (θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη 4/10) με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ώστε να τεθούν τα προβλήματα και να αναζητηθούν λύσεις.
Μέχρι να βγει «λευκός καπνός» το πρωτάθλημα θα είναι στον «πάγο». Με κανονικό πρόγραμμα, αλλά χωρίς ημερομηνίες διεξαγωγής.