O Eργοτέλης δεν χάρηκε την νίκη κόντρα στα Χανιά (1-0) αφού τραυματίστηκε στο γόνατο ο Κβάτενγκ και ελπίζει να μην τον χάσει για καιρό.
O Eργοτέλης δεν χάρηκε την νίκη κόντρα στα Χανιά (1-0) αφού τραυματίστηκε στο γόνατο ο Κβάτενγκ και ελπίζει να μην τον χάσει για καιρό.
Τρίτωσε το… κακό στον Εργοτέλη. Η αρχή έγινε στα Γιάννενα, όπου έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Ιατρούδη, ενώ στην συνεχεία είχε την απώλεια του Κοιλιάρα στη Δράμα στο ματς με την Δόξα (1-2).
Στο ματς με τα Χανιά (1-0) σειρά είχε ο Κβάτενγκ που όπως ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης, έχει πάθει σοβαρή ζημιά.
Ο Κβατένγκ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, αντικαταστάθηκε και αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις και μαγνητική, με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό.
Πηγή: Athlitiko
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!
Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by