Mikriliga.com
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
    • ΣΕΖΟΝ 2025 – 2026
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Mikriliga.com
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
    • ΣΕΖΟΝ 2025 – 2026
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
Mikriliga.com
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result

Κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και στα πρωταθλήματα των Super League 2 & Γ’ Εθνική
21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: EEEΠ

Επιβλήθηκε το -18 στον Ηρακλή

Δευτέρα 24.06.2019, 14:04
• Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
• Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτά
A A
Δικαίωση για Διαγόρα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ!
Share on FacebookShare on Twitter

Την ενεργοποίηση αφαίρεσης 3 βαθμών από τον Ηρακλή για κάθε έναν από τους Ηλιάδη, Κυνηγόπουλο, Ρούσο, Μπαρέτα, Βοσνακίδη και Γιαννίκογλου ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει πως ο Γηραιός θα ξεκινήσει με -18 βαθμούς το νέο πρωτάθλημα, εφόσον δεν βρεθεί λύση είτε για την εξόφληση των οφειλών, είτε με νέο ΑΦΜ.

Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για οφειλές στον Αντέτζο ενεργοποιήθηκε για την Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Eνεργοποιεί την επιβληθείσα δυνάμει της υπ’ αριθμ. 67/2019 αποφάσεως του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου στη δεύτερη των καθών η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Ποντίων ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία» και με τον διακριτικό τίτλο «ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ», ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετέχει κατά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) των απαιτήσεων που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αντώνιο ΗΛΙΑΔΗ του Δημητρίου δυνάμει της υπ’ αριθμ. 558/2018 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., ποσού 12.539,37 € πλέον των νομίμων τόκων κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, καθώς και ποσού 300,00 € ως δικαστικά έξοδα, πλέον ετέρου ποσού 300,00 € που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα ως δικαστικά έξοδα με την υπ’ αριθμ. 67/2019 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ενεργοποιεί την επιβληθείσα δυνάμει της υπ’ αριθμ. 68/2019 αποφάσεως του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου στη δεύτερη των καθών η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Ποντίων ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία» και με τον διακριτικό τίτλο «ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ», ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετέχει κατά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) των απαιτήσεων που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή Παναγιώτη ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ του Θεμιστοκλή δυνάμει της υπ’ αριθμ. 612/2017 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., ποσού 23.220,00 € πλέον των νομίμων τόκων κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, καθώς και ποσού 300,00 € ως δικαστικά έξοδα, πλέον ετέρου ποσού 300,00 € που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα ως δικαστικά έξοδα με την υπ’ αριθμ. 68/2019 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ενεργοποιεί την επιβληθείσα δυνάμει της υπ’ αριθμ. 70/2019 αποφάσεως του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου στη δεύτερη των καθών η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Ποντίων ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία» και με τον διακριτικό τίτλο «ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ», ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετέχει κατά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) των απαιτήσεων που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο ΡΟΥΣΣΟ του Γεωργίου δυνάμει της υπ’ αριθμ. 387/2017 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., ποσού 12.832,50 € πλέον των νομίμων τόκων κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, καθώς και ποσού 300,00 € ως δικαστικά έξοδα, πλέον ετέρου ποσού 300,00 € που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα ως δικαστικά έξοδα με την υπ’ αριθμ. 70/2019 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ενεργοποιεί την επιβληθείσα δυνάμει της υπ’ αριθμ. 69/2019 αποφάσεως του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου στη δεύτερη των καθών η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Ποντίων ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία» και με τον διακριτικό τίτλο «ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ», ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετέχει κατά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) των απαιτήσεων που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αργύριο ΜΠΑΡΕΤΤΑ του Δημητρίου δυνάμει της υπ’ αριθμ. 386/2017 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., ποσού 13.219,98 € πλέον των νομίμων τόκων κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, καθώς και ποσού 300,00 € ως δικαστικά έξοδα, πλέον ετέρου ποσού 300,00 € που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα ως δικαστικά έξοδα με την υπ’ αριθμ. 69/2019 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ενεργοποιεί την επιβληθείσα δυνάμει της υπ’ αριθμ. 65/2019 αποφάσεως του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου στη δεύτερη των καθών η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Ποντίων ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία» και με τον διακριτικό τίτλο «ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ», ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετέχει κατά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) των απαιτήσεων που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημήτριο ΒΟΣΝΑΚΙΔΗ του Αποστόλου δυνάμει της υπ’ αριθμ. 528/2017 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., ποσού 13.122,90 € πλέον των νομίμων τόκων κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, καθώς και ποσού 200,00 € ως δικαστικά έξοδα, πλέον ετέρου ποσού 300,00 € που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα ως δικαστικά έξοδα με την υπ’ αριθμ. 65/2019 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ενεργοποιεί την επιβληθείσα δυνάμει της υπ’ αριθμ. 66/2019 αποφάσεως του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου στη δεύτερη των καθών η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Ποντίων ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία» και με τον διακριτικό τίτλο «ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ», ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετέχει κατά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) των απαιτήσεων που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σεραφείμ ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ του Νικολάου δυνάμει της υπ’ αριθμ. 221/2018 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., ποσού 23.000,00 € πλέον των νομίμων τόκων κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, καθώς και ποσού 300,00 € ως δικαστικά έξοδα, πλέον ετέρου ποσού 300,00 € που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα ως δικαστικά έξοδα με την υπ’ αριθμ. 66/2019 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ενεργοποιεί την επιβληθείσα δυνάμει της υπ’ αριθμ. 71/2019 αποφάσεως του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετέχει κατά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, του ποσού των 14.500,00 € που επιδικάσθηκε στον αιτούντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ντανιέλ ΑΝΤΕΤΖΟ (Daniel ADEJO) του Γιόσεφ (Josef) δυνάμει της υπ’ αριθμ. 155/2019 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., πλέον των νομίμων τόκων κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, καθώς και ποσού 200,00 € ως δικαστικά έξοδα, πλέον ετέρου ποσού 300,00 € που επιδικάσθηκαν στον αιτούντα ως δικαστικά έξοδα με την υπ’ αριθμ. 71/2019 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Τάραξε τα… νερά της ΕΠΣ Αθηνών με Βλαχομήτρο ο Απόλλωνας Σμύρνης!

Θέλει να βάλει δύσκολα στον Ηρακλή! – Η αποστολή της Καβάλας

Στον αέρα ματς πρεμιέρας του 5ου ομίλου στη Γ’ Εθνική!

Πώς κλείδωσε το deal Σπανού-Ηρακλή

Εκεί θα γίνει το Προόδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία – Βρέθηκε λύση με την έδρα

Αμυντικός από το πρωτάθλημα της Κύπρου μέσω… Άγιαξ στην Ηλιούπολη!

Tags: Ηρακλής


Ακολούθησε την Mikriliga στο Google News!
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική, με την υπογραφή της www.mikriliga.com

GT Control Security GT Control Security GT Control Security
Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δυσαρέσκεια και αλαλούμ με την έδρα σε ομάδα Γ’ Εθνικής!
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον αέρα ματς πρεμιέρας του 5ου ομίλου στη Γ’ Εθνική!

Παρασκευή 19.09.2025, 17:30
Tι είδαμε στην πρεμιέρα της SL2
SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ

Τηλεοπτική πρεμιέρα για SL2 – Έρχεται και streaming για όλα τα ματς

Παρασκευή 19.09.2025, 12:30
Σταυρίδης: «Σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχουν διαιτητές, θα είναι μόνο με ρομπότ»
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ

Γκάφα στους ορισμούς της Super League 2 – Αλλαγή διαιτητή και επίσημα

Πέμπτη 18.09.2025, 21:00
ΕΕΑ: Αναβολή για Προοδευτική – Απόφαση και για Ολυμπιακό Βόλου
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ

«Καμπάνα» σε μια ΠΑΕ της Super League 2 από την ΕΕΑ

Πέμπτη 18.09.2025, 20:00
Super League 2: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής
SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ

Super League 2: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Πέμπτη 18.09.2025, 17:20 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Παρασκευή 19.09.2025, 13:48
Tι είδαμε στην πρεμιέρα της SL2
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ

Ολες οι αλλαγές στην 2η αγωνιστική της SL2 λόγω τηλεοπτικών

Πέμπτη 18.09.2025, 14:50
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ       ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ     ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES    ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Web Design and Developed by

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
  • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
  • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
  • ΑΡΘΡΑ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
    • ΣΕΖΟΝ 2025 – 2026
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by