Με απουσίες έγινε η προπόνηση της Επισκοπής εν όψει της αναμέτρησης με το Αιγάλεω.
Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:
Απομένουν μόλις δύο μόλις 24ωρα πριν τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας κόντρα στο Αιγάλεω (Πέμπτη 22.12, 13.00) και η ομάδα μας προπονήθηκε στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ σήμερα, Τρίτη (20/12).
Ο κόουτς της ομάδας μας, Κώστας Ανυφαντάκης γύμνασε τους ποδοσφαιριστές για κάτι παραπάνω από μία ώρα στο γήπεδο όπου έγινε η επισπορά. Οι παίκτες ακολούθησαν με μεγάλη διάθεση το πρόγραμμα το οποίο περιείχε πολλή μπάλα σε μικρούς και μετέπειτα σε μεγαλύτερους χώρους ιδίως για το ένα γκρουπ. Το άλλο για αρκετή ώρα δούλεψε σε τελειώματα φάσεων.
“Εκτός” ο Κρίκλοου, αρθροσκόπηση ο Αμπαφού
Δυστυχώς, στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι, Κέιν Κρίκλοου και Τζέιμς Αμπαφού. Ο πρώτος χρειάστηκε να φτιάξει τα χαρτιά της βίζας του και ο δεύτερος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου αύριο το πρωί (Τετάρτη 21/12) καθώς οι ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο συνεχίστηκαν. Ο 18χρονος Γκανέζος έκανε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πρόβλημα στον μηνίσκο του και γι’ αυτό θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στην κλινική “Τσεπέτη” στα Χανιά.