Η ΑΕ Ευόσμου ανανέωσε τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με χαρακτηριστική άνεση. Σε ένα μεγάλο κομμάτι του πρωταθλήματος ήταν στην έβδομη θέση και τελικά τερμάτισε στην ένατη θέση του πρώτου ομίλου, επτά βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο προπονητής της Γιώργος Τσουκαλίδης κάνει έναν απολογισμό της περιόδου μέσω του «metrosport» επισημαίνοντας:
«Ο στόχος της ομάδας επιτεύχθηκε καθώς δεν βρέθηκε ποτέ κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, ακολουθώντας μια σταθερή πορεία. Δείξαμε σημάδια βελτίωσης σε όλους τομείς και είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο».
Θα μπορούσε η ομάδα να πετύχει και περισσότερα πράγματα;
«Υπήρχαν στιγμές που άδειασε το ρόστερ ενώ στην πορεία αποχώρησαν οι Λάμι και Βαβλιάκης. Τελειώναμε τα παιχνίδια με οχτώ μικρούς χρησιμοποιώντας παράλληλα όλο το ρόστερ. Σίγουρα θα μπορούσαμε και καλύτερα, μεγάλες είναι οι βλέψεις για αυτή την ομάδα, αλλά από την άλλη γνωρίσαμε καλύτερα την κατηγορία και αυτό που με ευχαρίστησε ήταν ότι δεν αλλάξαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας».
Για την πορεία της ΑΕ Ευόσμου στο πρωτάθλημα ο Γιώργος Τσουκαλίδης συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ημασταν σε μια καινούργια κατηγορία αντιμετωπίζοντας ιστορικές ομάδες με τρεις φορές μπάτζετ, πάνω από το δικό μας. Το πρόσημο της χρονιάς είναι θετικό. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και ελπίζω και εκτιμώ και η διοίκηση. Χρησιμοποιώντας νεαρούς παίκτες πετύχαμε τον στόχο μας, με το σύνολο των παικτών να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό»
Δοκιμαστικά παικτών
Την Τετάρτη (14/05), η Α.Ε.ΕΥΟΣΜΟΥ καλεί όσους φιλόδοξους νεαρούς ποδοσφαιριστές θέλουν για δοκιμαστικές προπονήσεις που θα γίνουν στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου κατά τις ώρες 16:30 εως 19:30.
Η πρόσκληση αφορά ποδοσφαιριστές γεννημένους το έτος 2007 και 2008.
Δηλώσεις συμμετοχής: Παντελής Πωγωνίδης τηλ. 6974289778