Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα της ΑΕΡ Αφάντου έφυγε η Νέα Αρτάκη.
Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από έναν άτυχο τραυματισμό: στο 38’ ο νεαρός Λέντζας χτύπησε σε εναέρια μονομαχία με τον Δερμιτζάκη, έσπασε δύο δόντια και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες. Στο 64’ οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν στο γκολ, όταν μετά από κόρνερ του Χαλκιαδάκη και απομάκρυνση του Τσούπρου, ο Δερμιτζάκης έπιασε σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Μετά το 80’ οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, όμως ο Μπέτσκα με ψυχραιμία «καθάριζε» κάθε φάση στην άμυνα. Στο 88’ η Νέα Αρτάκη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Θεοδωρή πάνω στον Στρέμπα, αλλά ο διαιτητής Ρηγόπουλος, που ήταν πολύ κοντά στη φάση, υπέδειξε «παίζεται». Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και πιό συγκεκριμένα στο 94′, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το «διπλό», όμως μετά από αδράνεια στην άμυνα της Α.Ε.Ρ.Α., ο Στρέμπας δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Α.Ε.Ρ.Α. (Δημήτρης Γκάιδας): Tσαβαρής, Μπέτσκα, Μαχαιράς(78′ Λαζελάρι), Θεοδωρής Ζέλεφ, Λουιζάκης, Τζαφέρι(62′ Χαλκιαδάκης), Σίνης, Δερμιτζάκης, Λέντζας(33′ λ.τ. Γλένης), Πατσίλης.
Νέα Αρτάκη (Γιώργος Βαζάκας): Θεοχάρης, Αγγέλου, Γαλατάς, Τσούπρος, Καπετανάκης, Λάσκαρης(78′ Στρέμπας), Αναστασόπουλος, Σαάντο, Αλεξίου(78′ Βουκμίροβιτς), Τσιώλης(63′ Ρουμπιές), Τζούκοβιτς(49′ Γκιόσι)
Πηγή: xxsports